Milyen különleges, egyedi, nem szokványos nevet adtál a gyermekednek?
Lara Eleonóra
számomra különleges főleg így, de lehet másnak nem az
Az én lányom Auróra lesz.
A fiam, hát, nekem akármennyire is nem egyedi, a Tibor és a Krisztián a kedvenc férfi neveim.
Igazából semmi baj a különleges nevekkel, ha nem nevetségesek. Szóval általában, aki nagyon különleges nevet akar a gyerekének, az a saját kisebbségi komplexusát akarja kiélni, de ezzel nevetség tárgyává teszi a gyerekét. Tudom, felénk is röhögnek az átmagyarosított külföldi neveken, kisgyerek rokonom osztályában Doroti, Dzsennifer és még sorolhatnám mik vannak, mindenki rajtuk röhög. A gyereket sajnálom, a szüleit kevésbé.
Komolyan nem bírom megérteni a mohánál kisebb inteligencia hányadú, 3 agysejtnél kevsebbel rendelkező, LEPONTOZÓ nevű fajt, aki nem bírja megkülönböztetni a "tetszik" és a "hasznos" jelzőket....
Végigolvastam a válaszokat, és mindenki a kérdésre válaszolt, akkor miért is nyomogatjátok a piros kezet?
És hol mondtam én, hogy az Auróra hétköznapi?
Én azt mondtam, hogy szépek a különleges nevek, ameddig nem nevetségesek.
Nevetséges pedig általában a külföldi név, amelyet itthon csak fonetikus írással lehet anyakönyvezni.
Bárki bármit mond, ez röhej.
A tucatnevek pedig nem nevetségesek, csak kissé kínos, és nem is a Katika a tucatnév, hanem a Hanna, Jázmin stb. A játszótéren minden nap van 3 Hanna. (Amióta Hannah Montana megy a TV-ben).
A sima szép különleges nevek szerintem helytállóak és gyönyörűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!