Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen különleges, egyedi,...

Milyen különleges, egyedi, nem szokványos nevet adtál a gyermekednek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 23:47
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
65%
Minka és Lelle.
2012. jan. 20. 12:17
 22/56 anonim ***** válasza:
63%

Lara Eleonóra

számomra különleges főleg így, de lehet másnak nem az

2012. jan. 20. 14:22
 23/56 anonim ***** válasza:
48%
grat a lepontozóknak!!
2012. jan. 20. 14:28
 24/56 anonim ***** válasza:
37%

Az én lányom Auróra lesz.

A fiam, hát, nekem akármennyire is nem egyedi, a Tibor és a Krisztián a kedvenc férfi neveim.

Igazából semmi baj a különleges nevekkel, ha nem nevetségesek. Szóval általában, aki nagyon különleges nevet akar a gyerekének, az a saját kisebbségi komplexusát akarja kiélni, de ezzel nevetség tárgyává teszi a gyerekét. Tudom, felénk is röhögnek az átmagyarosított külföldi neveken, kisgyerek rokonom osztályában Doroti, Dzsennifer és még sorolhatnám mik vannak, mindenki rajtuk röhög. A gyereket sajnálom, a szüleit kevésbé.

2012. jan. 20. 16:31
 25/56 anonim ***** válasza:
57%
24... Az Auróra sem valami hétköznapi... Akkor mit akarsz a "hosszú résszel"? -.-
2012. jan. 20. 16:41
 26/56 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ, és a csodaszép különleges neveket!
2012. jan. 20. 17:08
 27/56 anonim ***** válasza:
81%

Komolyan nem bírom megérteni a mohánál kisebb inteligencia hányadú, 3 agysejtnél kevsebbel rendelkező, LEPONTOZÓ nevű fajt, aki nem bírja megkülönböztetni a "tetszik" és a "hasznos" jelzőket....

Végigolvastam a válaszokat, és mindenki a kérdésre válaszolt, akkor miért is nyomogatjátok a piros kezet?

2012. jan. 20. 18:21
 28/56 A kérdező kommentje:
12:17 Minka? Tündéri, gyönyörű név! Nagyon nagyon tetszik!
2012. jan. 20. 19:41
 29/56 A kérdező kommentje:
18:21 Igazad van, nagyon félreértik sokan, ha nem tetszik nekik a név, akkor az már számukra nem hasznos válasz. Nem baj, Én azért köszönöm szépen a sok szép nevet, amit írtatok! Jöhetnek ám még!
2012. jan. 20. 19:44
 30/56 anonim ***** válasza:
70%

És hol mondtam én, hogy az Auróra hétköznapi?

Én azt mondtam, hogy szépek a különleges nevek, ameddig nem nevetségesek.

Nevetséges pedig általában a külföldi név, amelyet itthon csak fonetikus írással lehet anyakönyvezni.

Bárki bármit mond, ez röhej.

A tucatnevek pedig nem nevetségesek, csak kissé kínos, és nem is a Katika a tucatnév, hanem a Hanna, Jázmin stb. A játszótéren minden nap van 3 Hanna. (Amióta Hannah Montana megy a TV-ben).

A sima szép különleges nevek szerintem helytállóak és gyönyörűek.

2012. jan. 20. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!