Mikori a legrégebbi emlékeitek? Az megrázó vagy valami jó dolog volt, hogy bevésödött?
Nekem például 5. osztálytól fogva vannak emlékeim, az az elöttiek nagyon homályosak, teljesen érzelem mentesek mintha nem is velem történtek volna, nem is hosszúak csak pár kép, bevillanások ilyesmik, olyan mintha egy fehérködön át nézném.
5től viszont minden éles, mert ott valahogy egy osztályfőnökin megvilágosodtam. Rájöttem, hogy gyűlölöm s undorodom Soóstól. Még sose éreztem addig, hogy valakiből így áradjon a gőg s a lenézés úgy cakkumpakk mindenkifelé aki él. Na ott durrant el az agyam, kicsit kiakasztot nagyon s szinte éreztem, hogy felébredek mint csipkerózsika. Mondjuk kár mert addig mindenből ötös voltam de elötte meghalt a tanárom egy éve s utánna megkapni ezt a máéniákus kritizálót rendesen kifordúltam magamból.
Nektek is volt hasonló mély emléketek?
Mit jenelthet, hogy csak ekkortól vannak "rendes" emlékeim? Miért nem volt elöttihez érzelmek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!