Nők, lányok! A párotok/férjetek tetszik más nőknek is, vagy úgy általában más nőknek nem az esete?
Azért tettem fel a kérdést, mert volt egy kérdés: a válaszokban szinte mindenkinek jó pasija/férje van
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
minden nőnek itt jó pasija van? Vagy akinek olyan párja van, aki nem népszerű általában a nők körében?
A férjem fiatalabb korában iszonyú helyes srác volt, izmos kis cukiság! :))Imádták is a nők, minden korosztályból! Amikor megismerkedtünk volt még benne valami ebből..
Mire férj, és családapa lett, feljött rá néhány kiló, meg a haja is ritkult, de Én még mindig annak az irdatlan jó pasinak látom, mint amikor megismertük egymást, és vannak dolgok, amik nem változtak rajta: a szép szemei a hosszú pillákkal, és a nevetőgödröcskék az arcán, amiket imádok!! :)) Mi egymás mellett lettünk felnőttek, a nőcsábász húszévesből igazi férfi, és apa lett, a bulizós, vadulós csajból jó feleség, és családanya!
Azt nem tudom, hogy most mennyire jön be a nőknek, a munkahelyén nincsenek, vagy csak fent az irodákban, Velük nem nagyon találkozik.. Máshol meg nem vettem észre, hogy néznék, vagy valami.. De nem is foglalkozunk ilyen dolgokkal, Mi egymásért/egymásnak élünk, és vagyunk! Ennyi! :))))
Egy pöppet féltékeny tipus vagyok, úgyhogy megnyugtató, hogy a párom a legtöbb nőnek nem esete, mert elég nagydarab. Nekem mindig is a méretes férfiak tetszettek, és ez a lényeg. :)
23N
A szépség relatív, egyértelmű, hogy a párom nekem helyes és jóképű. :) (nem mondom, van nála nyerőbb, de ettől még tetszik nekem)
Nem egy átlag szépség, nem sok nőnek tetszik. Tudom, mert ő rengeteget chatelt előttem, meg társkeresőzött és 10-ből, ha egy nőnek tetszett.
Magas, mackós, kecskeszakállas, hosszú barna hajú, ami kicsit ritkás, és kezd kopaszodni. A pofija nem túl karakteres, de nem babaarcú, csak kerek.
Hát, nem nézik meg nagyon a nők, de legalább nincs konkurenciám. :D (nem kell a negatív válasz, tudom, hogy lehet)
Mindenkinek a saját párja leghelyesebb és ő a különb mindenkitől!
Vagyis számomra is ő a legjobb pasi a világon, bár megismerkedésünk előtt és az után sem volt azért minden ujjára jutó női "felkérések". Mily szerencs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!