Nők, lányok! A párotok/férjetek tetszik más nőknek is, vagy úgy általában más nőknek nem az esete?
Azért tettem fel a kérdést, mert volt egy kérdés: a válaszokban szinte mindenkinek jó pasija/férje van
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
minden nőnek itt jó pasija van? Vagy akinek olyan párja van, aki nem népszerű általában a nők körében?
Én is csak azt tudom mondani, hogy számomra nagyon helyes a barátom :) Minden porcikája tetszik.
A lányok néha megbámulják, ezeken általában jókat mosolygunk, főleg ha egy kb 15 éves lányról van szó.. :D Egyik barátnőm is azt mondta róla, hogy helyes, és nem csak udvariasságból, de nem is azért mert felszedné.. :D A természete elég nehéz, úgyhogy az már nem annyira tetszik/tetszene nekik, csak első látásra azért meg-megnézik maguknak :) Ő ezen jókat röhög, és nem érdekli.
szobatársam azt mondta, mikor összejöttem a barátommal én meg ott szerencsétlenkedtem, hogy biztos jó-e ez így: majdhogynem tökéletes srácot szedtél össze, okos, értelmes, izmos, iszonyatosan helyes és ráadásul odavan érted, mit akarsz még?
persze azért ez egy kicsit túlzás:) meg sok lánynak azért nem tetszik, mert elég vadan tud kinézni (rocker), és a divatbabák az ilyet cikinek tartják. pl volt egy lány, aki hajtott rá még előttem, egyszer randiztak, aztán a barátom nem kereste többet, aztán mikor már összejöttünk, látott minket együtt, én is épp viszonylag durván néztem ki, ő is kitett magáért, és visszahallottuk, hogy a lány valami ilyesmit mondott, hogy jaj de jó hogy nem ő jött vele össze. azóta is imádok összefutni azzal a lánnyal:):)
Én látom, hogy tetszik más nőknek, lányoknak, sokszor megbámulják az utcán, vagy akárhol. Konkrétan tudok is embereket az ismerősi körömben, akiknek rendesen bejön. Helyes feje van, szép nagy kék szeme, fekete, dús haja, vagányan öltözik. Jó alakja van, 33 évesen pedig még mindig "babaarca". Engem ez nem zavar, én büszke vagyok rá, hogy mások is helyesnek tartják, ha bámulják a nők, akkor inkább kihúzom magam mellette és valahogy önigazolásnak veszem, hogy jó az ízlésem:)
Ő viszont be szokott szólni annak a pasinak, aki engem bámul, mert őt zavarja.
Nem tudom, mennyire közönségkedvenc, a barátnőim szerint jóképű, ám olyan véégtelenül rendetlen, hogy birkatürelem kell hozzá :)
Ő az én férjem, én pedig az ő felesége vagyok, a többiek nem izgatnak.
Az én párom népszerű volt a suliban. Nem túlságosan, de tudom, hogy tetszik a kiscsajoknak (licisek), nőknek.
Hosszú barna haja volt régebb, kék szeme, gitározott, szóval az a "tipikus jó pasi":D
Mára levágatta a haját az én unszolásomra,de azt hiszem most is népszerű. Amiért kicsit kevésbé tapadnak rá a nők, mert alacsony. (de hát tudjuk Tom Cruise se volt magas:D)
21-L 22-F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!