Mit tesztek, ha a férjetek tetszik a fiatal nőknek?
Szóval fiatal vagy és egy középkorú nő férje tetszik? :D (nem olvastam el mindent, első blikkre ez jött le és csak poén, félre ne értsd, nem is biztos, hogy eltaláltam)
Amúgy hát igen... bizalom kérdése. Szerintem butaság kiakadni ilyeneken, mert a nő maga alatt vágja a fát, ugyanakkor valahol megalapozott. Bizalom. Ha a férje szereti, nem fog belemenni. És a fiatal nőben van tartás és tényleg intelligens nem megy bele, még akkor se, ha ő is tetszik a férjnek. Ami az ő részéről meg legalább olyan gyomortekergető érzés, mint a feleség részéről a Mi van ha érzés. Na mindegy. Bizalom.
19/l
Nem zavar.
Azért nyomulnak rá, mert jóképű, hát elvégre nekem is tetszik.
Jobb, mintha ronda lenne, és nem nyomulna rá senki.
Jóképű srác a barátom, és nagyon kedves is, jó, hogy tetszik a nőknek.
Ez természetes a jóképű férfiaknál.
De a szép nőknél is, úgyhogy ez oda-vissza működik.
"...annyira nem (23).." :))) Persze, lassan nyugdíjas jegy kell, igaz? :))
Egyébként ez érdekes dolog. És nehéz. Mindhárom oldalról, felteszem. Amúgy szerintem nem a nő külsején, hanem a belsején múlik több. Az dönti el, hogy elszereti-e a férjet, vagy nem. :/
19/l
Az a legszebb. Nagypapám volt így a nagymamámal. Ők olyan 18 évesen ismerkedtek össze, de őt se lehetett volna elszeretni nagymamámtól. És hallottam ugyanezt nagy kaszanova apukákról is (akik szintén a nagyszülő generáció tagjai).
Anyukám viszont ezzel (is) cseszte el. A féltékenykedéssel. De tényleg is. Mert ez csak egy nagyon mellékes ága annak az eposzdómnak, ami elszúrta a házasságukat.
Egyébként meg.. esendő az ember, persze, szóval előfordul. Mondjuk ha gyerek is van, az nagyon csúnya. Mert tényleg teljesen ártatlanok szenvedik meg. És persze ott van a férj, aki szintén felelős, ha hagyja magát elszeretni, de ő is esendő emberből van, ugye...
19/l
"Mit tesztek, ha a férjetek tetszik a fiatal nőknek?"
Nagyon gyorsan beszerzek egy válóperes ügyvédet.
Valljuk be, nem vagy már fiatal így a 40-es éveid környékén.
Utolsó, bocs, de ezt komolyan nem értem.
1: Azért válnál el, mert a férjedet megnézik?
A második részt pedig őszintén nem értem. Ki 40? Vagy írtál korábban és nekem nem fér össze? Bocsi, komolyan nem világos.
Kedves Kérdező!
Én egy szinte ugyanilyen szituációban vagyok.(Remélem nem én vagyok a huszonéves hölgy.:)
A huszonéves nő részéről:azt írtad,semmilyen lépést nem tesz a férjed felé,csak köszön,nem beszélget,nem írogat rá közösségi oldalon,nem lájkol,nem commentel,szóval szerintem ez azt jelenti,a fiatal hölgy abszolút nem vadászik a férjedre.Írod,h úgy néz rá..nem lehet,hogy ezt csak te látod így?A férjed bátorította is valaha a fiatal lányt?Ha igen,mivel?
Ha én lennék a negyvenes nő,én megbíznék a lányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!