Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öngyilkosság előtt felhívnád...

Öngyilkosság előtt felhívnád valamelyik családtagod?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy beszólj neki vagy bármit is mondj neki róla hanem hogy csak halld a hangját megkérdezd hogy hogy van.Nem durva?
2012. jan. 15. 18:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Én, ha az öngyilkosság gondolata felmerülne bennem (remélem nem fog), felhívnám azokat akiket szeretek, hogy elmondjam nekik, hogy ez és ez a problémám és úgy érzem, nem tudok vele megbirkózni, ezért kérem őket hogy SEGÍTSENEK, hallgassanak meg, szerezzenek jó pszichológust.

Ahol csak tudnék, segítséget kérnék.

Remélem nem leszel öngyilkos. Biztos nagyon sok embernek fájdalmat okoznál, és biztos rendbe jön a helyzeted.

Én talán megpróbálnék új lappal indulni külföldön, ahol senki sem ismer, ha itthon depressziós lennék.

Nem vagyok a helyzetedben, többet nem tudok írni, de mi a baj?

2012. jan. 15. 22:39
 22/26 anonim ***** válasza:
Én nem hívnék fel senkit, ha tényleg meg akarom tenni. Ha bizonytalan vagy, hívjad fel, hátha lebeszélnek, vagy kapsz egy löketet, hogy hülye vagy, hát ezt mégsem kéne?! De aki meg akarja tenni, az úgyis megteszi, és ha telefonálsz, azzal még fájdalmat is okozol az illetőnek.
2012. jan. 16. 01:57
 23/26 anonim ***** válasza:
37%
ne legyél buta,ne légy öngyilkos.mi a a hatalmas probléma,amit nem lehet megoldani?nem tud valaki segíteni neked?
2012. jan. 16. 05:56
 24/26 anonim ***** válasza:
27%
Nem, mert utána már nem tudnák ilyet tenni. Elcseverészek vkivel,akinek aztán fájdalmat okozok? Lelkiismeretfurdalás? Nincs? Aztán nehéz ám az ilyesmit titokban, ami nem egyértelmű, az nem is biztos, de ha folytatod, rájössz te is.
2012. jan. 16. 11:05
 25/26 fehér gandalf ***** válasza:
16%

ha vki öngyilkos akar lenni akk nem hív fel elötte senkit.

ez inkább segélykérés nem öngyilkosság

2012. jan. 16. 18:32
 26/26 hosszúhajú ***** válasza:
én nem tettem. az ember ilyenkor nagyon be van szűkülve.
2022. szept. 20. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!