Utálom anyámat. Mi lenne a megoldás?
#7-es válaszoló.
Biztos jó szülőnek hiszed magad, de ha soha nem emeltél kezet a gyerekedre az sajnos csak rosszat jelent. Olyan gyerek nincs amelyik nem rosszalkodik soha. Illetve elég ritka. Egy atyai pofon nem feltétlenül bántás. Majd ha a neveletlen gyereked felnőttkorában megpofoz téged, akkor majd gondolj erre. Akkor már késő lesz...
Dirr egy pofont neki!
Ha tovább ordibál akkor rúghatsz is.
Aztán majd abbahagyja ha megunja hogy vissza is tud ütni a gyereke.
Utolsó hozzászóló vagyok.
Mielőtt azt hinnétek viccelek,
tizenpár évig tűrtem.
Aztán akkorát odabasztam,
sírt egy sort, elkezdte magyarázni,
hogy tilos visszaütni, én meg hogy leszarom,
és ő meg indokolatlanul ütögethet ami állatidomításnak is szar, nem hogy gyereknevelésnek....
Na ez után jött egy-két hónap kuss most pedig kenyérre lehet kenni. Gyakorlatilag helyre tettem anyámat.
Én csak pofonokat kaptam, de egyszer hozzámvágott egy kést, mert "szemtelen voltam". Egy gyereket szerribtem nem lehet megütni. Főleg fiatalokat. Kb 3 évesen ütött meg először, és azóta is azonnal védekezek és becsukom a szemem ha valaki hirtelen felemeli a kezét. Gyűlölöm én is. Még most, hogy 16 vagyok, fenyeget hogy lekever egy hstalmasat. És én felek is, de vissza fogok ütni. Nem pálya senki részéről hogy tizeneves gyereket megut. Addigra ha szemtelen, úgyis az marad. És a szomszédot se vered meg mert a macskaja a labtorlore sz""t. Akkor meg a saját gyerekedet se verd.
Azon kívül pedig, hogy o nyomott ki magából, semmi köze hozzád. Nem te akartad hogy megszuljon, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!