Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Féltem anyukámat!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A helyzet az,hogy anya és én a nevelőapukámnál lakunk,viszont most összevesztek szóval a nagyimhoz költözünk egy időre,aminek örülök mert szeretek ott lenne,csak a gond az,hogy ott van anyukám testvére aki,hogyan is fejezzem ki magam..nem kicsit,hanem le se tudom írni mennyire alkoholista,mindennapja azzal telik,hogy megcsinálja a virtuális farmját és ha unatkozik lemegy és annyi bort iszik,hogy állni alig tud utána.

Még ez sem akkora baj,de anyukámat lapból ki nem állhatja,hát még ha tintás akkor..

Múltkor itt voltam a mamánál én és anya,erre beállított,annyira részegen,hogy eldőlt konkrétan a nappali közepén,és ordibált,hogy " Kínyirlak köcsööög patkány" és anyukámnak mondogatta,és olyan nagyon féltem,hogy már a sírógörcs kerülgetett,féltem,hogy egymásnak esnek.

Gondoltam már a rendőrség kihívására,de a szülők szerint nem olyan vészes,nem bánt senkit.

de tudom,hogy csak engem nyugtatnak ilyenkor,és simán bánthatna valakit.

Mit csináljak ?

Már előre görcsölök mert szerintem mindjárt beállít megint ..

2012. jan. 14. 20:05
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szóval édesapám is iszákos, szinte amióta ismerem azóta ilyen... Voltak nehezebb napjaink, de amióta én vagyok az erősebb csak szavakkal fenyeget. Persze te lány vagy ezért fizikailag nehezen tudnád megvédeni anyukádat és önmagadat.

Mindenkire máshogy hat a pia. Van akinek csak a szája nagy, de van aki nagyon durva is tud lenni... nem mondom hogy ne félj inkább szólj egy szomszéd férfinek hogy jöjjön át és csillapítsa le :) ez a biztos!

2012. jan. 14. 23:00
 12/12 A kérdező kommentje:
:) Oké.
2012. jan. 14. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!