Mit tegyek, ha a gyerekeim iskolájában egy anyuka teljesen rákattant a férjemre?
Nekünk is volt ilyen helyzet :-)
A lányom ( nem a jelenlegi párommal közös, de imádják egymást) szülői értekezletén voltunk még felvételi előtt.Én pont rossz passzban voltam, nyakik zárt felső , sportcipő stb.. Volt egy "kedves" anyuka aki először még a legelső sorban ült majd egyre hátrébb jött. ( Mi már akkor röhögtünk a párommal:-D) A végén pedig odaért mellénk, ill. a párom mellé. A párom fogta a kezem , erre ez a nő elkezdi mondani neki hogy a párom szerint ő neki hányas a melltartó mérete ránézésre ( teljesen kint volt a melle)
Hát mi úgy elkezdtünk szakadni a nevetéstől , hogy ki kellett mennünk a szülőiről.
Azóta ha meglát minket lehajtja a fejét , vagy elfordul, csak ne kelljen ránk néznie.
Most komolyan, normális az ilyen?! :-D
35.N
Sajnos rengeteg nőnemű van, aki egy férfi láttán elkezd viháncolni, nyomulni és a férfi bármely poén nélküli mondatán is hangosan hahótázni.
Elveszítik az önkontrolljukat és a nem lévő méltóságukat is.
Sajnos napi szinten tapasztalom, amikor a gyerekért megyek az oviba.
Pedig elvileg mindegyiknek van párja és családja.
Biztos hogy akar valamit? Nem lehet hogy te érted félre?
Én is nyílt és közvetlen vagyok mindenkivel. A játszótéren oviban az apukákkal is szívesen elbeszélgetek. Pedig van férjem jól megvagyunk és eszemben sincs megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!