Lenne rá kereslet? A férjem gondolkozik rajta, hogy műkörmös lesz.
A műkörmösöm házhoz jár és többször végignézte már a férjem a műveletet. Nagyon jó a kézügyessége, rajzolni is jól tud.
Érdemes belevágni egy tanfolyamba, vajon lenne érdeklődő férfi műkörmösre?
A nyakamat rá, hogy lenne rá kereslet.
És talán a munkájára is!
Sok pasi műkörmös van, egyre több. Mondjuk az, hogy végignézte, még nem jelenti azt, hogy tudná-e hosszútávon csinálni, vagy lenne-e kitartása a rengeteg gyakorláshoz.
De belevágni érdemes mindenképpen. A pasi körmösök mind elég ügyesek, sok vendéggel.
A volt felesége hobbiszinten csinálta, akkor ő is "belekontárkodott".
Tervezzük a külföldre költözést, de nyelvi hátrányban van. Az volt a terv, hogy eleinte majd fizikai munkát végez, de ízületi kopást diagnosztizáltak a vállában, így fizikumának megfelelő nehézségű tárgyakat nem tud fájdalom nélkül megemelni.
Ezért is jött neki az ötlet, hogy szereti a "p.csölős", kreatív dolgokat, tehetsége van hozzá.
Én még nem találkoztam férfi műkörmössel, de piaci résnek tűnik, ezért is tetszett meg az ötlete. Kísérleti nyúlnak itt lennék én a tanulóidő alatt.
#5 - köszi, nem is tudtam, hogy vannak már férfi műkörmösök. Meglepően szépen dolgoznak!
Azért is gondoltam rá, mert a férjemben megvan minden, ami pl belőlem hiányozna ehhez a szakmához: türelmetlen vagyok, nincs kézügyességem, idegesítenek a női témák.
Ő meg kifejezetten türelmes, barátkozós, bárkivel el tud beszélgetni és eddig is "ügyfeles" munkája van, úgyhogy "hülyebiztos" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!