En sem orulnék neki.Ha már tetko akkor valami értelmesebb
2012. jan. 14. 15:01
12/22 anonim válasza:
Nagyokat mosolyognék, hogy mostantól csak Ági nevű lányokkal jöhet össze :DDD
2012. jan. 14. 15:18
13/22 anonim válasza:
Én egy tetovált, tetoválás mániás lány vagyok, de soha nem engedném, hogy párom bármilyen szerelmes tetoválást készítsen, vagy közös tetoválásunk legyen.
6 éve együtt vagyunk és szeretem őt, de bármi előfordulhat az életben és nem hiszem, hogy mindig örülne neki, ha az én nevem ott virítana.
Persze át lehet alakítani, vagy eltávolítani, de akkor is felesleges pénzkidobás lenne szerintem.
22/L
2012. jan. 14. 15:56
14/22 anonim válasza:
Az én exem magára tetováltatta a nevemet,hiába könyörögtem,hogy ne tegye.
Azóta több,mint 3éve tartó kapcsolata van mindkettőnknek,a nevem azóta is ott van a kezén,jól látható helyen.Hát nem tudom mit szólhat a barátnője =D.
2012. jan. 14. 16:58
15/22 anonim válasza:
Lebeszélném róla, de szerencsére ilyen eszébe sem jutna, gyűlöli a tetkókat. :)
Szerintem ez a neves tetkó egyszerűen nem praktikus. Ha nem tart örökké a szerelem, csak ciki lehet, méregdrágán tüntetik el, akkor is nyoma marad...
2012. jan. 14. 17:19
16/22 anonim válasza:
Tarkónvágnám.
2012. jan. 14. 17:33
17/22 tetris válasza:
Sürgősen bevinném a pszichiátriára.
2012. jan. 14. 17:54
18/22 anonim válasza:
az ilyen tetkók egyszerűen röhejesek. és nem csak azután, miután már nincs együtt a pár, szerintem addig is.
2012. jan. 14. 19:10
19/22 anonim válasza:
Nagyon nem díjaznám az ötletet! Szeretem a tetkókat, nekem is van, én lány vagyok, de annak ellenére inkább a Vőlegényem a határidő naplójába írogassa.
2012. jan. 14. 19:49
20/22 anonim válasza:
A férjem neve a bal karom belső felébe van tetoválva. Mikor már 2 hónapja nem láttam, mert külföldön dolgozott és hazajött ez volt az ajándékom neki, ill. akkor volt a szülinapja is. Hát...könnyes lett a szeme. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!