Mit szólnál, ha anyukád mindenkinek a te életedről beszélne és mindent kifecsegne?
Ha anyámmal vagyok és ott van egy idegen, elkezd neki az én magánéletemről beszélni, olyan dolgokat megoszt, amiket én nem akarok elmondnai, mert nem tartozik idegenre. Hiába nézek rá, hogy most már elég lenne, nem veszi észre magát és folytatja. Elmeséli, hogy kivel jártam, a szakítást, az anyagi gondjaimat, a nagy kríziseimet, amikről csak olyanokkal beszélek, akik közel állnak hozzám. Mindent, amit anyámnak elmondok, mások orrára köt. A kozmetikusnak, a boltban az eladónak, a 20 éve nem látott osztálytársának stb. Engem ez nagyon idegesít, már többször mondtam is neki.
Nem hagy szóhoz jutni, az én dolgaimat taglalja másoknak állandóan, mintha mindenkinek köze lenne az életemhez. Külföldön élek, de mikor itthon vagyok, mint most, akkor állandóan tapasztalom ezt. Nem változtat, még ő sértődik meg, ha szóbahozom. Te mit szólnál, ha így viselkedne anyukád?
25/N
Iszonyúan idegesít! Enyém is sokszor csinálja....
Lehet, hogy az anyák már csak ilyenek????????????
pffffff....... Na, ezt biztos nem fogom a lányommal csinálni. :S
És sajnos nem nagyon tudsz mást csinálni, csak amit a többiek is írtak már: Ne mondj el neki olyat, amit idegenek nem tudhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!