Köteles vagyok átadni az ajándékot a másik szülőnek?
figyu, próbáld ki, hogy veszel néhány nagyon gagyi dolgot (a gyermek még ennek is örülni fog), amit otthon anyunál frankón szét lehet szórni apró darabokban, viszont továbbadni ciki vagy eladni lehetetlen. csináld meg párszor, aztán meglátjuk, hogy anyuci követelőzik-e még....
2009. máj. 25. 19:43
12/19 A kérdező kommentje:
Hát nagyon úgy néz ki nem kapja meg csak itt lehet játszania vele. Nem hiszem, hogy eladja a dolgokat, max odaadja másnak, illetve bedobja a sarokba vagy a kukába. Tavaly megvettem Neki a következő évi tanszert, és frankón felhívott a lányom édesanyja, hogy minek vettem meg, nem tetszik a kicsimnek. Úgy mentem be a papírboltba, hogy a legjobbat kérem mindenből, pár 10ezres volt, de nem volt elég az anyukának...Pénz kellett volna neki. Most is az kell szerintem, azért kötekedik...Szóval "anyagias és hárpia". Köszi a hozzászólásokat, bátorítóan hat, ha van még valami okosság szívesen fogadom!
Nem ne add oda anyukának. Nem tudom mekkora a kislány, de beszéld meg vele, hogy amit tőled kap azért kapja,hogy legyen neki nálad is minden. S kérd meg ne vigye magával, mert ha legközelebb jön itt várja majd. Persze ha ruhát ,vagy használati tárgyat veszel lehet az is,hogy magával viszi. De mivel eltűnnek az általad vett dolgok inkább legyen ez olyan ottmaradós. Beszélj erről a gyerekkel is. hogy értse nem ezért kell otthagyja az ajándékát,mert te nem akarod,hogy anya lássa vagy ilyenek, hanem,hogy azért kapja,hogy nálatok is meglegyen mindene és akár egy fogkefével mehessen hozzád ha akar, mert másra nincs szüksége.
2009. máj. 25. 21:29
ahha, szóval tanszer dolog.... o.K., mivel a törvénybe belefér, itt egy tipp: anyu vásároljon be, kérjen számlát a te céged nevére. Te meg kifizeted neki a törvényben előírt, adómentes manit, még ha nem kapod meg a cégedtől akkor is....
szóval a kecske is jól lakott, a káposzta is megmaradt . (Egyébként nálunk is volt ilyen szitu, apa bevásárolt, csakhát az a helyzet, hogy baromságokat, és nem voltam vele kisegítve, mert újra kellett vásárolnom, és rohadtul nem voltam kisegítve apa bevásárlásával....---pedig nem vagyok a pénzéhes fajta, de apa télleg nem hasznosat vett)
2009. máj. 25. 21:42
15/19 A kérdező kommentje:
Igen, az eltűnt tárgyak között ruha is van, hátizsák vagy éppen társas ill. napszemcsi. Mindenféle dolog. Tanszernél 1 lista alapján vásároltam, amit az iskola állított ki, én kértem, mivel külön be kell mennem a suliba,ha a lányom tanulmányaira vagyok kíváncsi. Sem a gyerek, sem az anyja nem ad felvilágosítást.10 éves a lányom! Cégre nem tudok iratni semmit,nem partner a főnökség ilyesmiben.
Mi is így voltunk avval a külömbséggel hogy a rendszeresen fizetett gyerektartás mellett csak akkor hozhattuk el a gyerekeket ha anyucinak leperkáltunk 30.000-et!!!Ez mellé még rendszeresen ruháztuk szórakoztattuk Őket és az új ruhákból egyet sem láttunk rajtuk mert amikor jöttek a legcsövesebb ruhákba öltöztette a gyerekeket pl.a kisfiu 24-es lábát 27-es bakancsba dugta tök ciki volt elhozni addig is a gyereket amig a buszon hoztuk el őket vagy mentünk ruhát venni!!Már bocs de a te volt asszonyod nem csak írigy de egy hárpia is.Sok ilyen bunkó nő van sajnos!!!Van egy közös gyerekünk de ha isten ne adja de külön mennénk nem azt nézném hogy hogy húzzam le az apját hanem örülnék neki hogy a gyerekkel foglalkozna törődne vele ilyesmi!!!Még gyerektartást sem adnék be ellene mert többet fizetne meg költene rá mint az a havi 10-15.000!!!Ja és ha nem adod oda az ajándékokat és avval fenyegetőzik hogy megemelteti a gyerektartást az egyenlő a zsarolással nyugodtan feljelentheted!!!
2009. máj. 26. 07:55
Már hozzászóltam a témához, csak annyit akarok még mondani, hogy szerintem nagyon felelősségteljes, jó apa lehetsz.
Sajnálom, hogy a lányod anyja így viselkedik veled. De te legalább nyugodtan tükörbe nézhetsz!
2009. máj. 26. 12:44
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem könnyű annak lenni,mert sajnos a kislány édesanyja ahogy csak tud ellenem és családom ellen próbálja hangolni a lányunkat. Totál leszól mindent,amit csinálok. Nem tudom miért, hisz már rég elváltunk, normál esetben nem velem(-ünk) kellene foglalkoznia. De ezekkel nem foglalkozom, próbálom széppé tenni lányomnak az itt töltött időt, így küzdük a rossz szavak ellen.
19/19 A kérdező kommentje:
Hozzáfűzés: A neten hirdeti az általam vett ajándékot, és már az ügyvédet is felkereste. De akkor sem adom oda! Habár,már vett szebbett, jobbat ezzel akar űberelni.
Kapcsolódó kérdések: