Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha olyan érzésem van, hogy...

Néha olyan érzésem van, hogy nem illek bele a jövőjébe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kifejtem. Párommal évek óta együtt vagyunk de a suli miatt minimum 3 év mire összeköltözünk. Neki már van lakása, csak egyenlőre albérletbe van kiadva mert egyedül nem tudná fenntartani valószínüleg együtt fogunk beköltözni. Viszont néha úgy elábrándozik, hogy milyen kocsit vesz majd, meg hogy fogja kialakítani a teraszt, mit fog venni, milyenre festené a szobát stb. Olyan fura, szinte soha nem kérdez meg hogy na és szerinted? Vagy hogy esetleg együtt döntsük el? Szerintetek hülye vagyok hogy ilyet elvárok? Elvégre az ő lakása, na de ha mindent ő fog csinálni, úgy fogom magam érezni mint egy albérlő.
2012. jan. 11. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a szüleimtől kaptam lakást, akik teljes egészében mindent rám és a páromra bíztak, már ami a berendezést, színeket illeti. Én mindenben kikértem a párom véleményét, de ő általában azt mondta, hogy nem ért hozzá, döntsek én. Volt sok jó ötlete, amit véghez is vittünk, volt, hogy nyíltan kimondta, hogy amit én akarok, az hülyeség. Általában igaza volt. A kis porcelán macskámat a konyhaszekrény tetején rühelli, de attól nem vagyok hajalndó szabadulni. XD

Szóval szerintem nem teljsen korrekt az, amit a párod csinál. Egyáltalán nem biztos, hogy nem férsz bele a jövőjében. Egyszerűen lehet, hogy le sem esik neki, hogy ez téged bánt. Őszintén beszélj vele! És nem vagy hülye, hogy ilyeneket elvársz.

2012. jan. 12. 13:37
 12/12 A kérdező kommentje:

megfogadtam a tanácsot, beszéltem vele

azt mondta rengeteg jó ötlete van, van amit mindenképpen szeretne, de a többit úgyis közösen döntjük el

volt olyan is amit szeretett volna elvileg de rájött, hogy én rühellem az olyan dolgokat ezért elvetette

összességében véve rendes volt tőle, én meg még jó hogy rákérdeztem a dolgokra :)

2012. jan. 12. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!