Néha olyan érzésem van, hogy nem illek bele a jövőjébe. Mit tegyek?
Exemnek is volt lakása. Ő is ugyanígy tett-vett, rendezgetett. Engem sosem kérdezett meg.
Aztán egy nap vittem hozzá valamit, ami az enyém. Mikor be akartam tenni a vitrinbe, akkor rám üvöltött, hogy ez az ő lakása, és ide csak azt lehet kitenni, ami neki is tetszik. Gondolhatod milyen rosszul esett. Nemsokkal később vége is lett a kapcsolatunknak.
Nem tudom, miért, de valahogy onnantól kezdve éreztem, hogy nem ez lesz az én családi fészkem. Nem létezik, hogy ha valaki közös jövőt tervez a másikkal komolyan, akkor ne kérje ki a véleményét mindenben. Még ha az ő lakása, akkor is.
Lehet, hogy én vagyok túl nagyvonalú, de én fordított helyzetben biztos megkérdezném. Még ha nem is tetszik az ötlet, a véleményére akkor is kíváncsi lennék. Aztán utána jönne a kompromisszum.
Jogosak az aggályaid. Remélem rendeződik a helyzet.
24/n
Inkább legyen egy közös másik albérlet,mint máshoz odaköltözni úgy,hogy egy szavad se legyen.
Ha nem működik,akkor úgyis elköltözhetsz tőle.De csak úgy költözz vele össze,ha ő mondja,hogy költözz oda....Ne te vesd fel az ötletet.És legyen hova hazamenned(pl szüleidhez),ha véletlenül szétmegy a kapcsolatotok.
Ne alapozz arra,hogy biztosan összeköltözés lesz....
3 év még rengeteg idő.
Amíg nem jegyeztétek el egymást, nem házasodtatok össze, felesleges az ő lakásának a berendezésével foglalkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!