Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg a szüleimet...

Hogy győzzem meg a szüleimet hogy kapjak egy kutyát a lakásba?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kutyát...igaz, van egy kutyánk, ő kinti kutya. Az a problémám vele, hogy nagyon hamis. A szüleimen, a tesóimon és rajtam kívül bárkit megharapna. De már engem is megmorgott többször is, és nem csak játékból! Felismerem mikor játékból vagy igazán morog. És lassan már félek a kutyánktól..Meg nem is hallgat ránk, csak apára, mert apa úgy nevelte, sokszor ha hívom sem jön oda hozzám, annyira apa a mindene. Ez úgy történt hogy amikor megkaptuk, akkor kikerült hátra, a műhely mögé, és apa mindig a műhelyben van..és állandóan kijárt hozzá. Én meg 10 évesen, amikor nem volt az orrom előtt a kutya nem igazán mentünk ki hozzá. (Elismerem hogy hibásak vagyunk ebben!) És apa nevelte, nevelte és most csak rá hallgat. Anya azt mondta, hogy ő sem szereti hogy ennyire hamis a kutyánk. És csak akkor jöhet új kutya, ha a mostanit apa elviszi valahova, pl őrzőkutyának valami telepre vagy akármi, mert annak jó lenne. De apa meg nem akarja elvinni őt. Meg ha új kutya is jönne, ugyanúgy apát imádná, mert a régi kutya helyére menne, és nem jöhetne be a házba, és megint csak apa nevelné! (Mielőtt bárki mondja, szerintem senki sem áll kint a mínusz 6 fokba hogy a kutyáját órákig nevelje meg ilyenek..) Nem tudom mi legyen, nagyon szeretnék egy kedvesebb kutyát, akit meg lehet "ölelni" úgy hogy nem kezd el ugatni és morogni, hogy ne féljek tőle, hogy elvihessem sétálni, hogy rám is hallgasson..

Valami ötlet?

2012. jan. 11. 18:38
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm az ötletet, mindenféleképpen meg fogom próbálni majd, hátha sikerül!
2012. jan. 12. 17:55
 22/25 anonim válasza:
45%

Kedves kérdező! Az első pár embernek nagyon is igaza van :/ Mármint, hogy neked nem való. ,,Mielőtt bárki mondja, szerintem senki sem áll kint a mínusz 6 fokba hogy a kutyáját órákig nevelje meg ilyenek.." Azt hiszed nem? Egy kutyával -60°C-ban is foglalkozni kell. Példa erre Szibéria ;)

Amúgy igen, Cesar Millan könyveit, videóit ajánlom. Jól csinálja, amit csinál. És ha bátrabb lennél, nem ilyen nyámnyila, amit az írásod mutat, akkor még ezt a kutyát is megtudnád nevelni. De tényleg. Csak vagy lusta vagy, vagy gyáva. Nem lehurrogás, csak véres igazság, Én most leszek pár nap múlva 13, majd megveszek egy kutyáért, a szüleimnél, ha nem is próbálkozok, már mondják, hogy nem kell kutya. De idén tervezem, hogy rájuk szállok. Én szélbe, hóban, fagyban, lávaesőben, ufómegszálláskor is mennék vele sétálni, tanítanám, mellette lennék, ha szüksége van rám. Amúgy te csak féltékeny vagy apádra, mert jól bánik a kutyával. Szerintem.

2012. márc. 11. 13:59
 23/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Akkor gyere és mondjad ezeket hogy kint állnál hóba fagyba, mikor meg is teszed, ne csak feltételes módban beszélj! Amikor meg tudsz nevelni egy elvadult 6 éves kutyát, akkor majd mondhatod nekem az okosságaid, és el is fogom fogadni. De amíg csak feltételes módban írsz, nem veszem figyelembe a válaszod. Amúgy meg nem ez volt a kérdés, ha nem arra válaszolsz, akkor ne is írj. Köszi.
2012. márc. 11. 16:44
 24/25 anonim ***** válasza:

szerintem meg mind a ketten éretlenek vagytok a kutyához!

most jön nektek a fiúzás meg az ilyen egyébb dolgok! magasról tojni fogtok a kutyára...

2012. márc. 11. 16:51
 25/25 anonim válasza:

Én Cesar Millan könyveit tényleg ajánlanám, vagy tölts időt apuddal, és a kutya vegye észre azt, hogy te felette állsz, te alvezér vagy, ő tag. (Én az utolsó előtti vagyok)

Tényleg ne vegyetek feleslegesen még 1 kutyát, mert anyagilag költségesebb :S

2012. márc. 22. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!