Hogyan vegyem rá a szüleimet?
Sziasztok!!
13 éves vagyok lány és nagyon érdekel ngem a motor és az autó. De legfőképpen a motorbici. Nem tudok olyan sokat az ilyen dolgokról, de amikor meglátok egy nagyon klassz mocit az úton a szüliemnek folyton azt rágom, hogy nekem is kell ilyen. Motocross versenyre is elszeretnék menni. El is engednek a szüleim csak nem egyedül. Velem meg nem jön senki sem. Na de ez mellékes. Tehát már ültem mocin. A szüleimnek is mondtam, hogy akarok egyet de ők meg csak azt mondták, hogy majd veszel ha nagy leszel. Dee én korábban szeretnék ilyennek foglalkozni. Akár nekem a quad is jó mert az is moci. Bocsi elég sokat irtam de megőrülök ezekért. Előre köszi
Őszintén megmondom: én még a fiamnak sem vennék, nem hogy a lányomnak! És ennek nem anyagi okai vannak!
Jól mondja az első válaszló: előtte le kéne vizsgáznod a kresz-ből .... De még akkor sem !
Hát akkor nagyon(!) javulj meg, ez az első lépés. Közben pedig tájékozódj arról, hogyan és hol tudnál megtanulni gokartozni, bérelni ha csak egy órára is, venni, mennyibe kerül, hogy lehet majd versenyre menni. Ezt mind kijegyzetelni, a szüleidnek megmutatni, hogy komolyan gondolod.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!