Ha megcsalt a párom és most megtesz mindent a kapcsolatunk helyrehozásáért, higgyek neki, hogy többé nem teszi meg?
Ez egy nehéz,dilemmás helyzet.Először is tisztáznod kell magadban,hogy meg tudsz e neki bocsátani,és szereted e még a történtek ellenére annyira,hogy megérje az áldozatot,mindkettőtök részéről.Egy másik dolog,ha őszinte megbánást mutat,talán hinni kellene neki,mert bár kemény szavak,de lehet neki ez kellett ahhoz,hogy rájöjjön,mégiscsak te vagy,akivel le akarja élni az életét.Mert mikor szembesült azzal,hogy elveszíthet,csak akkor jött rá igazán,hogy mindennél fontosabb vagy neki.
Gyakori eset/probléma ez ma már a párkapcsolatokban,csak mindenkinek magánügye,ezért nem verik nagydobra.
Csakis kettőtökön múlik, és hogy le tudjátok e zárni a kapcsolatotoknak az a részét,és túllépni rajta (állandó hánytorgatás nélkül),megkeresni az okát,hogy miért történhetett és az okot is meg kell szüntetni,nemcsak a következményeit orvosolni.
Ez rajtad függ!
Képes vagy feldolgozni a történteket?
Ezek után tudsz majd hinni neki?
Őszintén szólva én nem hinnék neki, vagyis az én szemszögemet írom le. Én úgy gondolom, hogy aki egyszer megtette, az hajlamos lehet rá még egyszer! Amúgy meg ha szeretünk valakit akkor nem lépünk félre!
Én nem tudnám feldolgozni, sosem tudnék megbízni benne. Onnantól kezdve már nem lesz olyan a kapcsolat, mint régen.
De ez én vagyok.
Utolsó,te vagy a HULLADÉK! Ahogy gyűlölködsz,fröcsögsz...Elég bunkó stílusod van!
Kérdező,eltűntél,van valami fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!