Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mi a búbánatot kezdjek...

Mégis mi a búbánatot kezdjek magammal? Meddig éljen egy álom?

Figyelt kérdés

Gyerekkori álmom (13 éve), hogy orvos legyek,de már lassan három éve nem vesznek fel(mivel nálunk felvételi van orvosira). Most egy felvételire felkészítő osztályba járok, voltak vizsgáim, amiket nem tettem le.Ez elkeserített és talán fel kellene adnom az álmom? Tehát ne is jelentkezzek orvosira? De akkor mégis mi legyen az új álmom, ami bár helyébe ne léphet és nem is helyettesítheti az előzőt, de úgymond kitölti az űrt? Nagyon szomorú vagyok :( sohasem gondolkodtam azon, hogy mi érdekelhetne az orvosláson kívül, de jó a kézügyességem, megértő vagyok meg buta.

köszönöm a válaszokat

2012. jan. 10. 15:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
mégis hol próbálkozol? mert nem Magyarországon ha jól értelmeztem! és kíváncsi vagyok hogy akkor hol.
2012. jan. 14. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!