Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges olyan szerződést...

Lehetséges olyan szerződést kötni, hogy egy nő csak akkor tarthatja meg a gyereket, ha a vélt apja beleegyezik?

Figyelt kérdés

Mostanában sok olyan kérdést olvastam, ahol becsúszott a gyerek és ugye mindig a nő dönt. Jelenleg nincs barátnőm, de elgondolkodtam, hogy ha összejönnék valakivel és becsúszna egy baba (és a hölgy megtartaná), akkor az eléggé megnehezítené a jövőmet. Persze szeretnék gyereket, többet is, de legkorábban 4-5 év múlva, mikor adottak a körülmények. Mindezek ellenére a kérdés csupán ELMÉLETI, éppen ezért kéretik a fejemet a helyén hagyni.

A hasznos válaszokat előre is köszönöm!

2012. jan. 10. 00:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én ettől lealázva érezném magam! Amúgy pedig én is védekezés mellett estem teherbe (óvszer!), de ez ritka. Azért nem örülnék, ha aztán azt hallottam volna, ezzel akartam megfogni, mi közösen is döntöttünk a baba sorsáról.
2012. jan. 10. 13:12
 12/12 zokniszörny ***** válasza:

Ilyen szerződést nem lehet kötni, ugyanis sérti a nő önrendelkezési jogát. Valamint sérti a fejlődésben lévő magzat élethez való jogát is.

Ha nem akarsz gyereket, húzzál kotont.

2012. jan. 10. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!