Nagyon zavar az egész. Mit tehetnék?
Párommal másfél éve vagyunk együtt. Együtt is élünk. Tudom, hogy szeret, megkérte a kezem is, jegyesek vagyunk. Ami zavar az nem más mint az ex "jelenléte". 5 évig voltak együtt, ha jól sejtem ők voltak az álompár, szerintem bárki fogadni mert volna rá, hogy házasság lesz a vége. De nem így lett. Több mint 5 éve, hogy nincsenek együtt. A lány azóta elköltözött, házas. De itt maradt a sok emlék. Múltkor találtam egy dobozt a szekrénybe, tele mindenféle szerelmeslevéllel, képekkel stb. Ma a pincébe botlottam bele egy dobozba, ami ajándékot rejtett a páromnak és az exének (nevük rá volt írva). Tök rosszul esik ez az egész, hogy ennyi minden itt van belőle. Mit tehetnék? Dobjam ki őket? Észrevétlenül úgysem menne és nem akarok belőle balhét sem. Igazából szólni sem akarok róla páromnak, mert tudom,hogy azt mondaná, hogy az csak emlék. Szerintetek?
Köszi a válaszokat. 26/L
nekem is vannak mindenfélék exeimtöl. ékszer,szobrok,könyvek és eszembe sincs öket kidobni se levinni valami koszos pincébe mikor szeretem ezeket a cuccokat!és nem azért mert tölük kaptam.ha az exedtöl kapnál egy kocsit? már mint mig együtt vagytok, csak azért eladod mert töle van?pedig benne ülsz minden nap, ugymond "hozzáérsz exedhez".nevetséges....
a szerelmes levél se zavarna, van aki naplot ir,abba is bele van irva minden,áradozik szerelméröl stb azt se dobja ki az ember. ha nem olvasgatja könynezve akkor nincs baj!nem bizol eléggé önmagadban az a bajod. férjed lesz, el se hanyagol, imád és te itt siránkozol. bocs de ez elég nagy önzöség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!