Van itt olyan akinek nyomtalanul eltunt a gyermeke?
Es olyan akie elo is kerult par honap, esetleg evek multan egeszsegesen? Mi tortent veluk? Elszoktek vagy elraboltak oket? Vagy hallott vki ilyesmi tortenetet?
Leirnatok legyszives?
Elore is koszonom a valaszokat!
Remlém a köv történetet több anyuka elolvassa.
Külföldi tv-ben pár hónapja volt ez a riport szerü müsor.
1 rendör 4 anyuka bevonásával tesztelte a gyerekeket. mind a 4 kislány volt, barátnök kb 10-12 évesek lehettek. (mindent lefilmeztek)
Mindegyik kislány egyedül ment haza az iskolából, és ez a férfi (rendör) oda ment és megkérte a lányt hogy had fényképezze le, mindenféle badar történetet kitalált miért, majd addig addig míg egy parkba is behívta a lányt.
Szerintetek hány ugrott bele és tett meg mindent?
3 lány kérdé nélkül mindent megtette, csak egy volt aki a leszolítás és a kérés után lekezdett sikítva haza rohanni, úgy hogy magára hívta a figyelmet.
A szülök mind azt nyilatkozták (élöben nézték a felvételt egy sarokkal odébb), hogy mindegyik családban napi szinten van témában az elrablás és egyéb dolgok. még is bele mentek a gyerekek.
Én elhiszem, hogy vannak olyan esetek, amikor pl. senki nem látott semmit.
Én is van, hogy megyek pl. egy néptelenebb utcán, sehol senki, az ablakokban sem látok embert, magamból is kiindulva, én a legritkább esetben szoktam skubizni, hogy épp mi történik az utcán, kinyitom az ablakot, amikor szellőztetek, és már el is fordulok onnan, nem nézelődöm, hogy épp mi történik lent.
Nekem az egyik közeli rokonom tűnt el egyszer a középiskolából (ez még a 80as években volt, akkoriban szigorúbbak voltak a kollégiumi szabályok) 8-10 nap múlva került elő. Hazament. Addig kerestette a koli a rendőrséggel. Az eltűnésekor kiderült, hogy már többször lelépett néhány napra otthonról, de mindig hazament. Az anyját nem is izgatta túlságosan a dolog.
Pár éve egy közeli faluból tűnt el egy lány érettségi előtt (4,8-5-ös tanuló volt a gimiben is végig) Ő elindult biciklizni egyet, aztán estére sem ért haza. 4 nap múlva lett meg, kb 50-60 km-re a falujuktól. Enni kért egy házban, és a néni felismerte a híradóból, hogy őt keresik eltűnés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!