Miért én vagyon a rossz és az elviselhetetlen, amiért már rosszul vagyok a gyereksírástól?
A testvérem 17 éves és 16 éves volt,amikor terhes lett.
Apa mondta,hogy ne tartsa meg,mert tönkre menne az élete,de anya persze erősködött,hogy nem vetetheti el,hiszen egy élet,stb.,stb és hogy nem lesz gond az eltartásával.
Nem is az eltartással van a gond,mert anya sokat keres(apával elváltak,mi anyával élünk) és jól élünk,de már kikészülök a csecsemősírástól...
14 éves vagyok,2 hét múlva írom a felvételit és próbálnék rá itthon is picit készülni,de mivel a nővérem fia csak akkor nem ordít,amikor éppen alszik,elég nehéz bármit is csinálni,ráadásul ugyanazon az emeleten van a szobája,mint az enyém.
Amióta megszületett,egy éjszakát nem aludtam át normálisan,ha itthon vagyok,alig csinálhatok valamit,mert 'Jaj,hagyjam abba azonnal,mert még a végén zajt csapok és felébred a kicsi...'
De ami ma a legjobban kiakasztott,az az volt,hogy a drága nővérem kitalálta,hogy Ő átfesteti a gyereke szobáját,mert nem tetszik neki a fehér,legyen inkább kék és közölte velem,hogy akkor az én szobámban kéne lennie a picinek pár napig,nem lehet a festékszagban.
Mondtam neki,hogy az én szobámba nem hozza be,így is örülök,hogy ott legalább nyugtom van és ott azt csinálhatok,amit szeretnék,nem akarok még egy gyerekágyat is kerülgetni meg akkor még kevesebbet aludnék és azt mondtam,hogy addig legyen az Ő szobájában,hiszen csak Ő az anyukája.
Erre elkezdett velem veszekedni,hogy az Ő szobája kisebb,mint az enyém,ott nem fér el egy kiságy és hogy nem lehetek ennyire szívtelen,hogy ennyit nem vagyok képes megtenni.
Én erre kiakadtam és közöltem vele,hogy jó,akkor legyen az én szobámba,de én akkor apáékhoz költözöm,mert már szívesebben vagyok a suliba meg különórákon,mint itthon.
A tesóm besértődött és elmondta anyának,anya pedig neki adott igazat(mint mindig...) és elkezdett velem veszekedni,hogy a nővéremnek most egy nehéz korszaka van,támogatnom kéne és nem ezt csinálni vele.
Miért én vagyok emiatt a gonosz és a rossz?
Tényleg a testvéremnek lenne igaza?
Köszönöm a válaszokat!
14/L
A kutyámat nem adnám oda senkinek,még a legjobb barátnőmnek sem,mert nagyon szeretem és Ő sem tud nélkülem meglenni...
Mamáékhoz azért nem szeretnék menni,mert elég régimódiak,kiakadnának,ha ott lenne néha a barátom vagy moziba mennék esténként,stb és mama nagyon aggódós,nem szeretném kikészíteni.
Van még apa húga,de náluk meg van két 4 éves fiú (ikrek és borzasztóan rosszak),szóval szerintem nem örülnének,ha oda költöznék,de oda nem is szeretnék annyira menni,mert a kutyámat a gyerekek kicsinálnák idegileg a 'játékaikkal'.
20:24
A tesóm olyan,hogyha valamit kitalál,akkor annak úgy kell történnie és Ő állítja,hogy a szoba színe nem megy a berendezéshez(nem értem,hogy a fehér szín miért ne illene a fa bútorokhoz,de mindegy...-.-)és nem fiús szín elmondása szerint.
Neked aztán rendesen kijutott,nem irigyellek.Szerintem nagyon gyorsan beszélj apukáddal,remélhetőleg ő megérti,hogy mennyire fontos egy felvételi vizsga,hiszen a jövődről van szó.
De szerintem ne ideiglenesen menj,hanem végleg,mert ha valami kemény suliba kerülsz,mellettük később sem lesz esélyed rendes tanulásra.Hacsak nem mész kollégiumba,de szerintem még azzal is jobban járnál.Egyszerűen nem értem a családodat,nem mindenki akar leragadni azon a szinten mint a tesód,aki ezzel gyakorlatilag tönkre tette a jövőjét.A drága anyuka még asszisztált is hozzá.Kíváncsi lennék,ha lejár a Gyes akkor mihez kezd magával.
Ha jól kijössz apukáddal és az élettársával,és hosszú távon sem zavarnád őket,akkor költözz oda.De minél sürgősebben.Sok sikert a vizsgákhoz!
Szerintem egyértelmű, hogy költözz apukádhoz! Biztosan megengedik majd, hogy a kutyusodat is vidd.
Ők meg főjenek meg a levükben. Pont, hogy neked van nehéz időszakod, a felvételi miatt, amin a jövőd múlik, addig is próbálj meg füldugóval aludni, bár úgy nem a legkellemesebb. Nekik kéne mindenben támogatni téged, hogy sikerüljön a suli, neked még van jövőd, a nővéred már rég elcseszte a sajátját.
1. igazad van
2. a nővéred betudja tenni azt a kib*szott gyereket a szobájába, azt nem hiszem el h nem!
3. ne engedd meg hogy beköltözzön a szobádba, mond meg neki ide nem jön, mert te fogod kitenni, ha megnyikkan este a kölyök
4. a nővéred egy idióta, tud tavasszal is festeni, mondd meg neki hogy áprilisig kibírja a fal!
5. nehogy már neked kelljen elköltözni, ezt nem hiszem el h ilyen hülye emberek vannak! (nem te)
Sok sikert a felvételihez!
Ha esetleg elköltözöl, tedd azt, ha muszáj, de inkább küzd a saját szobádért!
"... kib*szott gyereket..."
Te láttad is mit írsz????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!