Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves vagyok. Ti ilyen...

18 éves vagyok. Ti ilyen korban megengednétek, hogy eldöntsem egyénileg, mikor fekszem le aludni hétköznap is? Elég rossz alvó vagyok, és van hogy suliidőben hajnali fél2-ig is fent vagyok, de ez a reggeli felkelésem nem befolyásolja.

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 14:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen gondjaim voltak,néha hétköznap hajnali 4ig is fent voltam,de másnap 6kor fel tudtam kelni,semmi bajom nem volt.Engem is sokat cseszegettek,a sok nagyokos mindig a katonasággal meg a hasonló hülyeségekkel jött,hogy ott mennyire helyreáll az ember szervezete meg mittomén,de szerintem ez csak kötekedés.Én úgy oldottam meg, hogy este 10kor elővettem a kémia könyvet,elolvastam egy oldalt és már aludtam is:D
2012. jan. 11. 11:00
 22/26 anonim ***** válasza:
Ja nem válaszoltam,előző vagyok.Nekem a mai napig beleszólnak,de én leszarom,még hajnali 1kor is járkálok a lakásban,eszek,iszok,jól érzem magam,mert szeretem az éjszakát és nem hagyom,hogy a nap legszebb szakát elrontsák ilyen hülyeségekkel.de persze olyan halk vagyok,hogy nem hall meg senki,így okuk nagyon nincs a nyafogásra.Szerintem addig nem lesznek engedékenyebbek,amég nem mész el dolgozni,a 18éves kor szerintem ma már nem sokat számít,mert a többség még tanul és a szülők tartanak el.22l
2012. jan. 11. 11:05
 23/26 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek, nem zavarna, ha látom, hogy a gyerekem kipihent és jó az iskolai teljesítménye is. Nálunk pl. én hajnali kelő vagyok, a párom meg késői fekvő. Nem próbáljuk megváltoztatni egymást, de próbáljuk nem zavarni a másikat. Pl. nem akkor porszívózom, amikor alszik. Ja, és én elköltöztem otthonról 18 évesen albérletbe, szóval nem tűrtem volna, hogy bárki is beleszóljon az alvásomba.
2012. márc. 14. 11:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Én megengedném mindenképp, hogy eldöntsd.
2012. máj. 13. 02:42
 25/26 anonim ***** válasza:

Annyi biztos, hogy a rendszeres délutáni alvás alvászavarnak minősül. Ami egy betegség. Itt az alvás szétdarabolódásán és hatékonytalanságán van a hangsúly, nem pedig az időponton. Ha mindig éjszaka él valaki, s értelemszerűen nappal meg aluszik, akkor természetesen nem számít betegségnek.

Én megengedném, ha nem látja kárát, ez nagyban növeli a bizalmat. Fényévekkel jobb, mint az ügyetlen sápítozás, hogy úristen, át fog állni a gyerek és soha többet nem fog már reggel kelni. Az elég frusztráló.

2013. jan. 1. 09:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Mindettől függetlenül a 22:00-től kezdődő alvás a legpihentetőbb, lehetőleg egyben, jó sokáig. Sokan azért alszanak keveset, mert bennük van tudat alatt, hogy aludni gáz, s az a legmenőbb, aki a legtovább bír fennmaradni, illetőleg a legkevesebb alvással is nagylegény/lagylány másnap. Agybaj.:/ Egyébként az élet, a munka úgy is belekényszeríti majd az éjszakázókat a nap időben átellenes oldalát alvásra felhasználandó, kialakul a megfelelő meder. Vagy: bagolyságához illeszkedő munkát talál magának. Ha tud.
2013. jan. 1. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!