Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

ma összevesztem anyuval de nagyon. az volt, hogy hazahozott anyu a barátommal fél6kor és öcsémmel(edzésenvolt) és én örültem h itthon vagyok.de nagyon melegem volt ezért bementem a szobámba és átakartam öltözni de nem tudtam mert anyu egyből lebombázott h hnap mit kell csinálom: takarítani mindent kb.és poénosan rávágtam h teli van a naptáram(de kari óta én takarítom a lakást szal gondolhatta volna h majd megcsinálom, hát ez már természetes)aztán elfelejtettem h mit akarok bent ezért kimentem a konyhába mert éhes voltam de öcsém letámad azzal h a könyv 103 oldalán tart, aza könyv volt az amit tőlem kapott (de már tnap este is mondta h ott tart) aztán bejöttem mégis vissza a szobába mert gondoltam először átöltözöm aztán eszek de öcsém megállít h a 103oldalon van és h én ennek mértnem örülök - mondtam neki szépen h örülök ennek meg h milyen ügyes.aztán ruhástól kimentem a fürdőbe h ott átöltözzek s öcsém ismét jött h a 103 oldalon tart, jó újra megdicsértem.aztán jövök be a szobámba és letámad h én mértnem örülök h ő ott tart és eldurrant az agyam már és leordítottam h nemigaz h hányszor kell elmondanom (am 11 éves) és h ha nem fejezi be megpofozom, erre öcsém hebeg habog meg elcsuklik a hangja és elkezdett képezni....erre anyám: normális hangnemben kérdi h mért-nem tudok normálisa hozzászólni az öcsémhez...erre persze h eldurrant az agyam mert nemtom h hol volt amikor én többször is megdicsértem öcsémet (elmondása szerint hallotta) de már 4x elmondja ugyanaz ráadásul felháborodva persze h leordítom.erre anyám teljesen bedühödött h nemigaz h nemtudok normálisan beszélni, meg h nemcsak a barátomhoz kell kedvesnek lenni meg h őt is úgy kioasztottam h nemtakarítok (szóval nem mondtam ilyet...persze dünnyögve mondtam h jó) mert h ő neki rosszul esett amit én poénból odavágtam h betelt a naptáram....nagyon összevesztünk de úgy h már barátom előtt ordibáltunk...

tudom h nem hallotta amikor megdicsértem többször öcsémet, csak azt hallotta h leordítom...de ezt nem látta be helyette felhozta azt h én mennyire megbántottam...ami sztem nem így volt de mind1.

6óra óta sírok.aza rossz h öcsém miatt baszott le de ez miatt öcsémre is dühös vagyok.de ezt mondjuk nem mutatom ki felé szóval normálisan beszélek hozzá.

Teljesen úgy érzem h én csak második vagyok, én nem lehetek fontos...anyu nagyon sokszor védi anyu öcsémet.nagyon sokszor fejemhez vágja h szegény gyerek nincs vele foglalkozva...de ma is suliból hazahozta itthon ebéd után gépezett majd anyum elvitte edzésre és együtt jöttünk haza...azaz ma azt csinált amit öcsém akart, nem panaszkodott h vele nincs foglalkozva de mindig ide lyukadunk ki.

2év és fősulin leszek.várom már...mert itthon nagyon azt érzem h senkinek sem vagyok fontos a barátomon kívül.

17/L

2012. jan. 6. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Vihar egy pohár vízben.

Mindenkinek igaza van!

2012. jan. 6. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy mindenkinek igaza van. Megértelek, hogy idegesítő, hogy 100x elmondja ugyanazt és még átöltözni sem tudsz, viszont még gyerek tehát türelmesnek kell hozzá lenned . Ellenben anyuddal kéne beszélni, ha nem hallotta a teljes sztorit akkor ne szóljon már bele. Jó mondjuk ne ilyen hangnemben és stílusban :D csak épp én sem szeretem, ha valaki olyasmibe üti az orrát, amiről éppenséggel fogalma sincs.
2012. jan. 6. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb gondotok soha sem legyen!Mindenki keverte a sz@rt!
2012. jan. 6. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem van igazam.
2012. jan. 6. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Na b@zdmeg a történetet letömörítve is érthető lett volna, s 17 évesen a gondod megfogalmazása is lehetne kevésbé meseszerűen gyerekes. Te öcséd, kommunikálj vele elsőre is úgy hogy azt ő megértse s ehez ne mástól várj tanácsot mert te élsz vele 11 éve. Anyáddal szintén.

Egyszerűen mond ki amit érzel: Anya, most fáradt vagyok, beszéljük meg fél óra múlva kicsit elrendezem magam.

2012. jan. 6. 23:17
 6/7 anonim ***** válasza:
17 éves vagy és ilyeneken problémázol?? úristen, inkább légy happy h ez a legnagyobb gondod. és gondolkozz el azon, hogy írónak álljál, mert aki ennyit tud írni egy ilyen semmi történetről, az tud valamit.
2012. jan. 7. 01:25
 7/7 anonim ***** válasza:

én se tudtam végigolvasni. de össze tudom foglalni 3 sorban:

hazamentem, öcsém állandóan nyaggatott, hogy dícsérjem meg mert sokat olvassa a tőlem kapott könyvet, de egy idő után már rohadt idegesítő lett ezért kiabálva mondtam, hogy hagyjon már békén. emiatt meg anyukám kiabált velem. azóta sírok. mi legyen?

Ennyit kellett volna írni, kedves 12 évesnek tűnő de lehet h tényleg 17 éves kislány.

2012. jan. 7. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!