Mit csinálhatnék a gépfüggő, agresszív-vadállat, pofátlanul hazudós és lopkodó öcsémmel, aki megkeseríti az életem?
Bocsánat, ez hosszú lesz, de már totál kiakadtam.
Az öcsém napi 10 órákat gépezik, van hogy suliba sem megy, mert hajnali háromig gépezett, mindezt úgy, hogy 13 éves, és elvileg le van kódolva a gép, de anyámék egyáltalán nem ellenőrzik, ezért nem is veszik észre, hogy ki sem kapcsolja, csak a képernyőt -.-"
HA nem gépezhet akkor egy agresszív vadállat, mindenkibe beleköt, de főleg belém, mert én vagyok a legközelebb (19 éves lány vagyok, még gimibe járok).
Ha valami nem tetszik neki, akkor ököllel nekem esik, vagy hozzám vág valamit, akkor is, ha hozzá sem szólok, mert mostanában ezzel próbálkozom: nem beszélek vele egyáltalán, és ki sem jövök a szobámból. De ő oda is utánam jön, ellopja a dolgaimat, és ő van felháborodva, ha szóváteszem, hogym iért lopta el.
NEm tudom kizárni, mert kitörte az ajtómat, apám megcsinálta a zárat, egy héttel utána (tegnap) megint kitörte, mert megnéztem neki, mikor jön a busz, és nem tetszett neki, hogy olyan későn jön, ordibálni kezdett, én meg mondtam, hogy ne velem ordibáljon, és hozzá tettem egy nem túl kedves jelzőt. És ennyiért. Ugyanakkor ő oylanokat mondd, hogy beletapos a pofámba, elvágja a torkomat aztán a saját véremben fulldokolhatok, felakaszt, kibelez satöbbi.
ÉS folyamatosan hazudok, nekem is, és a szüleinkbnek is. Most pl ellopta a töltőmet, majd pár nappal utána hozzámvágta, hogy "köszi szépen" és mikor számon kértem, akkor elkezdett ordítani, hgoy én adtam osda neki, és ő igenis megkérdezett, és azt mdontam, hogy elviheti. PEdig szó sem volt ilyenről, kezdek félni, hogy vajon tényleg azt hiszi??? Mert akkor az már nagyon durva.
Kezdek beletörődni... :-)
Van, amikor nem lehet mit csinálni, én majd okosabb leszek, nem szülök gyerekeket, mert hogy én is ugyanúgy elszúrnám őket, az 100%...)
Szia Kérdező!
Rég írtál. Mi a helyzet veletek?
Kisöcsi megkötöz, és a gép a szeme láttára ki az esőbe!
Ha ezzel baja van, akkor ő is utána!
szia bocsi a keso irasert
vedd el az egeret mikor nemfigyel es ragd el valahova vagy rejtsd el es ne add vissza nekki barmit mond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!