Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom felajánlotta a nyitott...

Párom felajánlotta a nyitott kapcsolatot, távkapcsolatban élünk. Válóok lenne nektek? Hogy éreznétek?

Figyelt kérdés

"csak" fél éve élünk távkapcsolatban, de összesen 6 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk meg.

3 éves szerződése van kint, ebből fél év letelt. Skypeoltunk, és szóbahozta, hogy mi a véleményem a nyitott kapcsolatról, és őszintén elmondta, hogy van egy nő, akit kíván, az egyik munkatársa. És hogy fáj neki erről beszélni, de fél, hogy több is lesz köztük, mert hiányzik neki a testiség. Értékelem, hogy őszintén elmondta, és megértem valamilyen szinten, de borzalmas érzés. Ez a 6 hónap alatt nem találkoztunk, 2 naponta beszélünk a neten. Nyáron jön haza 1 hónapra, az még messze van. Kimenni nem tudok hozzá a munkám miatt, ő is, én is felelősségteljes pozícióban vagyunk, amit nem lehet hátrahagyni.

Mondtam neki, csinálja, amire vágyik. De azóta borzalmasan vagyok, rákérdezni sem merek, történt-e valami. Régen nagyon bizalmas viszonyban voltunk, de kezdem érezni, hogy barátokká lettünk, mégis megőrülök.

2012. jan. 6. 11:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ez így nem müködhet.Viszont nagyra értékelem az öszinteségét,ahogy te is.Hiszen már a gondolatátol is rosszul vagy ahogy írod.Ez nem egészséges.Én biztosan elbeszélgetnék vele erröl a témáról.Te kibírod szex nélkül,mert szereted öt,házasságban is vagytok.Nagyvonalú voltál amikor zöld utat adtál neki,magas intelligenciára vall.Megtehette volna azt is hogy nem szól,megteszi,elhallgatja,nyáron hazajön,minden oké,és visszautazik a másikhoz.Ha mindez velem történne-ugyan nekünk már van két gyerköc,-de ha így lenne,és tudom hogy megtette,én biztos hogy tovább lépnék.A jövőre nézve,még most kezdődik csak a ti házaséletetek igazán,gyerevállalás stb...soha nem bíznék benne h ujra megteszi e,és akar a fene 1 vagy 2 gyerkőccel a mai világban egyedül boldogulni.Sajnálom,de remélem egy alapos skype beszélgetés megoldja a problémát,ha még nem történt meg a dolog.Sok szerencsét!
2012. jan. 6. 12:20
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Elso vagyok. Az en parom nem csalt meg tudom,ismerem,minden kis apro fullentesevel lebukik,nagyon butan csinalja,arra is rajonnek...Mi 1 evig voltunk igy,pedig akkor meg hazasok se voltunk! Ne haragudj,hogy ezt irom,de ha fel ev utan ezt teszi,akkor en mar nem a hazassag megmentesen gondolkodnek,vagyis ezt szeretne. Mert az mas,hogy elmnondja,hogy nem megy igy neki,es szuksege van ra,de neki mar megvan a no,tehat kb mind1,hogy elotte vagy mondja el,gondolatban mar megcsalt,es mar tervezi azt is,hogy elesben. Nem beszelve arrol,hogy lehet igy probalja tudtodra adni,hogy van valakije,lehet csak nem akar multidoben beszelni,en ezen is elgondolkodnek a helyedben. Mert ez alapjan nem a felelessogvallalas az erossege.
2012. jan. 6. 12:22
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

ha ő olyan felelősségteljes és magas beosztásba van ahol bizonyítania kell, akkor nem kéne a kolléga nőjét megdöngetni sem

Ha nincs gyerek akkor teljesen egyértelmű, hogy ő elfog válni tőled és kint marad te meg itt fogsz megöregedni a szuper felelősségteljes pozíciódban ami mint kiderült nem is olyan magas beosztás

De mivel szabad utat adtál neki, hogy más nőkkel szexeljen, így nem hányhatod a szemére

2012. jan. 6. 12:24
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a távkapcsolat nem kapcsolat.

Nem tudom melyik országban van, de szinte bárhol eltudnál helyezkedni a szakmáddal ha tudod a nyelvet. Gondolom nôvér vagy. Ezt az egészet jobban megkellett volna tervezni. Együtt kimenni.

Nem akarlak elkeseríteni, de 3 év alatt az embernek új élete kezdôdik, amitôl nehéz elszakadni, fôleg ha van mellette valaki, aki érzelmeket kelt benne.

A 3 évet nem fogjátok kihúzni. Vagy menj ki hozzá, vagy ebbôl válás lesz.

2012. jan. 6. 12:24
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez borzasztó.

HA ez így marad, akkor lehet hogy haza se akar jönni majd. Én a helyedben felégetnék mindent magam mögött és kimennék utána.

Választani kell: pénz, karrier vagy a szerelem, boldogság, család ezzel a férfival.

2012. jan. 6. 12:28
 16/34 A kérdező kommentje:
Annyit írtam, hogy felelősségteljes, nem azt, hogy magas beosztás..
2012. jan. 6. 12:28
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha két ember igazán szereti egymást nincs az az akadály ami közéjük állna és még a világ végére is követnék egymást. Én a férjemért feladnék mindent és követném bárhová a kisfiunkkal együtt, de ő is ugyan azt tenné. Eljön a pont mikor dönteni kell, hogy a karrierr fontosabb vagy a szerelem.
2012. jan. 6. 12:53
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem vesztett ügy. Volt benne annyi becsület, hogy "felajánlotta" neked.De honnan tudod, hogy nem a már meglévő lelkiism. furdalás miatt tette?

Ott van egy munkatársa, vele összemelegedik, és mi garantálná, hogy "visszamenne" hozzád, miután kielégítette a szükségleteit.

Én semmiképpen nem mennék bele ebbe a nyitott kapcsolatba.

2012. jan. 6. 12:54
 19/34 anonim ***** válasza:
81%

Ő vezető beosztásban van kint,

a vezető nekem egyenlő a magas beosztással

2012. jan. 6. 12:56
 20/34 anonim ***** válasza:
45%

Sok párnál működik a nyitott kapcsolat, például nekem sem lenne probléma. Ám mindkét félnek bele kell ebbe egyeznie, minden rossz érzés nélkül, különben nem működik.

Azaz neki is el kell fogadnia, ha itthon találsz valakit, és neked sem kell itthon a mártírt játszanod.

Hogy ki mit szól, vagy nem, az meg kit érdekel.

2012. jan. 6. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!