Párom felajánlotta a nyitott kapcsolatot, távkapcsolatban élünk. Válóok lenne nektek? Hogy éreznétek?
"csak" fél éve élünk távkapcsolatban, de összesen 6 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk meg.
3 éves szerződése van kint, ebből fél év letelt. Skypeoltunk, és szóbahozta, hogy mi a véleményem a nyitott kapcsolatról, és őszintén elmondta, hogy van egy nő, akit kíván, az egyik munkatársa. És hogy fáj neki erről beszélni, de fél, hogy több is lesz köztük, mert hiányzik neki a testiség. Értékelem, hogy őszintén elmondta, és megértem valamilyen szinten, de borzalmas érzés. Ez a 6 hónap alatt nem találkoztunk, 2 naponta beszélünk a neten. Nyáron jön haza 1 hónapra, az még messze van. Kimenni nem tudok hozzá a munkám miatt, ő is, én is felelősségteljes pozícióban vagyunk, amit nem lehet hátrahagyni.
Mondtam neki, csinálja, amire vágyik. De azóta borzalmasan vagyok, rákérdezni sem merek, történt-e valami. Régen nagyon bizalmas viszonyban voltunk, de kezdem érezni, hogy barátokká lettünk, mégis megőrülök.
ha ő olyan felelősségteljes és magas beosztásba van ahol bizonyítania kell, akkor nem kéne a kolléga nőjét megdöngetni sem
Ha nincs gyerek akkor teljesen egyértelmű, hogy ő elfog válni tőled és kint marad te meg itt fogsz megöregedni a szuper felelősségteljes pozíciódban ami mint kiderült nem is olyan magas beosztás
De mivel szabad utat adtál neki, hogy más nőkkel szexeljen, így nem hányhatod a szemére
Szerintem a távkapcsolat nem kapcsolat.
Nem tudom melyik országban van, de szinte bárhol eltudnál helyezkedni a szakmáddal ha tudod a nyelvet. Gondolom nôvér vagy. Ezt az egészet jobban megkellett volna tervezni. Együtt kimenni.
Nem akarlak elkeseríteni, de 3 év alatt az embernek új élete kezdôdik, amitôl nehéz elszakadni, fôleg ha van mellette valaki, aki érzelmeket kelt benne.
A 3 évet nem fogjátok kihúzni. Vagy menj ki hozzá, vagy ebbôl válás lesz.
Ez borzasztó.
HA ez így marad, akkor lehet hogy haza se akar jönni majd. Én a helyedben felégetnék mindent magam mögött és kimennék utána.
Választani kell: pénz, karrier vagy a szerelem, boldogság, család ezzel a férfival.
Hát szerintem vesztett ügy. Volt benne annyi becsület, hogy "felajánlotta" neked.De honnan tudod, hogy nem a már meglévő lelkiism. furdalás miatt tette?
Ott van egy munkatársa, vele összemelegedik, és mi garantálná, hogy "visszamenne" hozzád, miután kielégítette a szükségleteit.
Én semmiképpen nem mennék bele ebbe a nyitott kapcsolatba.
Ő vezető beosztásban van kint,
a vezető nekem egyenlő a magas beosztással
Sok párnál működik a nyitott kapcsolat, például nekem sem lenne probléma. Ám mindkét félnek bele kell ebbe egyeznie, minden rossz érzés nélkül, különben nem működik.
Azaz neki is el kell fogadnia, ha itthon találsz valakit, és neked sem kell itthon a mártírt játszanod.
Hogy ki mit szól, vagy nem, az meg kit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!