Csajok, volt /van valakinek arab pasija?
25 évesen ennyire nem tudod, hogy nincs ilyen, hogy "az arabok", "a románok, "a magyarok" stb.? Hanem emberek vannak, akikre bizonyos mértékben hatnak az adott társadalmi normák. Én ismerek családszerető arabot is, és ismerek olyant, aki nyíltan vállalja, hogy nem akarja magát lekötni. Testvérek. Erre varrj gombot.
Nem azért kellene tudd, hogy Szíria hol van, mert a pasi onnan való, hanem mert ez általános műveltségi kérdés.
Na, ezt fejezzétek be, szét lesz csapva köztetek, a kérdésnél maradjon mindenki. Rossz olvasni ezt a vitát, ami sehova nem vezet. Senki nem tud mindent, mindenki másban jártasabb a többi embernél, ezen kár vitatkozni, lehet, hogy a kérdező nem jó földrajzból (hirtelen én se tudnám megmondani, hol van Szíria), de lehet, hogy valamiben meg bármelyikőtöknél kiemelkedően jobb.
A kérdésre visszatérve már válaszoltam az első oldalon, mellesleg annyit hozzáfűznék, hogy természetesen biztos kap mindenki valami alapot a neveltetéséből adódóan, de nem mindenki követi szögletesen a hagyományokat. Szerintem nyugodtan próbálj vele ismerkedni, hiszen ahány ember, annyi életmód, és ismerkedésetek során úgyis kiderül, hogy van-e olyan, amihez ő ragaszkodik és neked nem fér bele. Ne tartson vissza a származása, főleg, hogy még nagyon az elején vagytok, és ahogy írták már korábban, testvérek is eltérhetnek egymástól annyira, hogy meg se mondanánk, hogy testvérek. Ismerd meg, és döntsd el te, hogy ő milyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!