Csajok, volt /van valakinek arab pasija?
Szia! Nekem volt, egyetem alatt 3 évig voltunk egyutt, kivàlo ideggyogyàsz lett belole.
Nem hinném, hogy àltalànositani lehetne, hogy mindegyik rosszul bànik a pàrjàval, vagy épp ellenkezoleg, ez embertol, és nem vallàsi, politikai hovatartozàstol fugg. Mindezek ellenére ugy veszem észre, kozos jellemzojuk, gondolom a mentalitàsukbol adodoan , hogy nagyon elszàntak, kotodnek a hagyomànyokhoz, nem tudjàk elviselni az igazsàgtalansàgot,és féltékeny természetuek.
Ezzel az exemmel jobaràtsàgban maradtam, feleségul vett egy arab lànyt nemrég.Nagyon csalàdcentrikusak, a feleséguket, ha gyermekkel ajàndékozza meg oket, mélységesen tisztelik ( de ennek ellenére elég sokuk megcsalja a feleséget, hiàba a kisbaba otthon, ez tény) A férjem is kulfoldi, nem arab :)
Itt a szomszéd lakàsban él egy pàr, arabok ( algériaiak, Franciaorszàgban élek), és a pasi a legbunkobb emberi lény akit valaha ismertem. Reggel elmegy melozni, bezàrja a lakàsba a csajt, mulktor mentem volna àt hozzà beszélgetni, kiszol, hogy nem tudok ajtot nyitni, bezàrt a férjem. Gyere este, akkor ha elmegy itthonrol, ellopom az egyik kulcsot...Minden nap sokszor éjjel 3kor is uvolt a lànnyal, de ugy, hogy sokszor azon gondolkodom, àtmegyek szolni, nem egyszer durvàn bànik vele, ha épp egy kis szexre szottyan kedve.
Ma éjjel borzaszto cirkuszt lerendezett, hallottam hogy verte a csajt, a csaj meg sirt, ma délen talàlkoztam vele, és mondta hogy ki akart szokni az éjjel hozzànk, mert bàntotta a pasas...Borzaszto zavaro, és nem tudom, ezesetben tehetnék-e valamit, legkozelebb kihivni a rendorséget, nem tudom...
lényeg a lényeg, màsabbak mint a magyar pasik :) Jo és rossz értelemben is :)
Nekem nem volt, de keresztapámnak volt egy évfolyamtársa az orvosi egyetemen, orvos is lett belőle, és itt maradt Magyarországon, és egy normális ember, amellett, hogy kiváló orvos lett. Szerintem nem szabad általánosítani.
(csak mellékesen jegyzem meg, apám magyar ember, esküvőig tenyerén hordozta anyukámat, utána meg elkezdte kimutatni a foga fehérjét, sakkban tartja, anyu meg nem mer lépni, és még egyszer mondom, magyar ember, itt született, itt nőtt fel, német-lengyel származásúak vannak a felmenői között, tiszta Európa, nem lehet a származásra alapozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!