Csajok, volt /van valakinek arab pasija?
Csak visszanéztem, a 14 49 es vagyok ujbol :)
Az tokmindegy, hogy orvos, komuves, hajléktalan, azért azt tanàcsolom, vigyàzz vele, csak ovatosan! javukra irhato az, hogy igen jol tudnak udvarolni, ugy tudnak bokolni, hogy attol a legtobb no elveszti a fejét :)De, ha egyszer " az ové vagy", nagyon sokszor sajnos fordul a kocka ( az én esetemben anno nem ugy volt, de tapasztaltam màsoknàl)
Az pedig, hogy hàzassàg, stb...mondom, sok arab ismerosom, baràtom van, és a legtobbjuk, 99% uk , ha hàzassàgrol van szo, arab not fog vàlasztani...ez tuti...
Hát sem Szíria, sem Szaúd-Arábia nem Afrika. Talán jó lenne átvenni a földrajzot, kedves kérdező. :D
Egyébként arabok élnek Afrikában is, az északi részén: Algéria, Marokkó, Egyiptom, Tunézia.
akármennyire tetszik en gyere vele öszsze,nekm vanegy ismerösöm a férje arab.
itt laktak egy ideig,majd gondolt e gyget,felépakolta aközös gyereket meg amgáta repülöre és hazament,mert ott ujranösül állitolag.
most éppen a z uyg mára követségen van,mert a emberrablással vádolják.az anyuak tavaly karácsony ota semmit nem tuda saját gyerekéröl.
ha nézd ,ök más életet élnek,náluka nök,csak szükséges rosszak,ök igy nöttek fel,ezt látták otthon,természetes enkik,hoyg ök mint férfi bármit megtehetnek,de te int nö 0 vagy.
elhiszem hoyg etszik,engem is vonzanaka z egzotikus pasik,de magyar ember a férjem. legyen eszed.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!