Ti, mit tennétek ellenkező esetben?
Ha akkor nem utasítottad vissza, hogy füllents a lánynak, amikor a barátod mondta, akkor most már hagyd az egészet.
Most már úgy sem oszt sem szoroz. Teljesítve az utolsó kívánság, a lány meg remélhetőleg túllesz ezen.
De ha elmondod, akkor felkavarod az állóvizet. Akkor megszeged egy halott utolsó kívánságát. Ki tudja nem forog-e majd a sírjában.
A lány meg teljesen összetöröd, hogy hazudott neki a nagy szerelme, akin már számon sem tudja kérni a hazugságokat, így akár egy életen át is örlődhet.
Én sem tartom szép dolognak ezt a füllentést, de fogadd el, hogy ebben az esetben nem az számít, hogy te mit gondolsz. Hagyd, hogy elmúljon ez a dolog. Most már mit változtat?
Tudod, 13 éves koromban halt meg apám rákban.
A kérésére anyám végig hazudozott nekem mikor apu kórházban volt, így én csak halála előtt pár nappal tudtam meg az igazságot... és magamtól jöttem rá.
Mire lett volna bátorságom kinyögni anyámnak hogy látni akarom apukám, már késő volt.
Máig nem hevertem ki, hogy nem tudtam megkérdezni, mire volt jó ez a hazudozás.
Ne tegyél semmit, a lánynak úgyis tökmindegy, milyen néven gyászolja a szerelmét, nem?
az első kommentelővel értek egyet. igazából nem értem mi a kérdező problémája. most komolyan, az a nagy dráma hogy elmondd e a lánynak, hogy nem Kovács Józsi, hanem Kiss Józsi volt aki meghalt? Egyáltalán milyen kapcsolatuk volt, ha arról sem tudott, hogy meghalt a "szerelme?" és a vezetéknevét sem.
ostoba a kérdés, ostoba a probléma, szomorú a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!