Hogyan spóroljak?
Anyu módszere mosószerer, hogy szódabikarbónátot vesz a patikában s felesben adja így a mosópor is tovább tart s a ruha is sokkal szebb.
Én is a borítékos módszert csinálom, ha megvan a pénzem, elsőre a számlákra félre rakom. Az ételre is kb tudom az összeget s a fentmaradt pnzt elosztom a következő fizetésig.
Ha hétvégente a pénztárcában, kabátban, táskában maradt apró azt mindig a "baba alapba" rakom így van vésztartalék. Sok kicsi sokra megy. pl így úsztem meg a leégést mikor nuku pénz s beálított a kéményseprő amiről anyu nem szólt, vagy hirtelen gyógyszerélt kellett menni láz miatt.
Munka elött othon midig egyél s akkor nem leszel pocakcentrikus. Vagy vigyél magaddal edénykében.
Egy időben mikor sokszor volt már tele a hócipőm nehéz napvégére "megérdemlem" mottóra mindig valami cukrost, drágát vettem de jobb ha egyszer veszel aztán "őrzöd" a szekrényben ha van, mindig csak eg szem/kocka/korty s a jutalom megvan, a hízás is lasabb mintha minden alkalommal befalnál egy egésznyit.
Égő nem égő szeretem az 50%ra leértékelteket amiknek párnap múlva lejár. mint a rosszférfiben. Hisz ha már megeszem azt a csokit egy hét alatt akkor nem lessz basjom tőle s nem 250et hanem 125ot fizettem csak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!