Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Szilveszteri buli alkalmával történt,,hogy a 21 éves leány alól kirántották a padot és bizony seggre ült és fájlalja nagyon.Plusz a fél éves szuper telefonja ami hátul volt az övtáskában összetört és drágábban csinálnák meg mint amibe kerül.A srác felajánlotta,,hogy megtéríti a kárát,,de nem a csináltatást,hanem vesz neki 1 ugyanolyan telefont kártya függetlenítetten,mert az olcsóbb mint a csináltatás,,vagy van 1 ismerőse akivel talán meg tudná csináltatni az eredetit.A fiú ezerszer bocsánatot kért már,de a lány hajthatatlan és felakarja jelenteni,tegnap volt röntgenen a popsijával,amin semmi eltérés nem látható,csak fáj.Ti mit tennétek a lány illetve a fiú helyébe?
2012. jan. 5. 13:52
1 2 3
 11/22 hollófernyiges ***** válasza:
48%

"És ugyan mi lenne a feljenetés oka?"

Nyolc napon belül gyógyuló testi sértés és vagyoni károkozás.

2012. jan. 5. 14:13
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek,,a telefon egyébként az apuka nevére lett véve,,így úgygondolom én..hogy vele kell megbeszélni a telefon ügyét,,a többi meg szerintem is a lány sértődöttsége miatt van.A teló egyébbként 50.000 ft aminek a részlete agusztusba telik le,,,a csináltatás 70000 lenne,,ami ugye nem éri meg egyértelműen
2012. jan. 5. 14:15
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
hülye poén, de ami történt, megtörtént. a fiú maximálisan korrekt volt. a lánynak még egy jó ideig fájni fog, fenékre eséskor a farokcsont veszi fel az ütés energiáját, min 2 hétig érzékeny lesz. ha kivizsgáltatta magát, és semmi más baja nem esett, felesleges feljelentést tenni. kicsinyes jellemre vall (amúgy semmi sem fog történni, ez könnyű testi sértés a fiú részéről, ha egyáltalán, mert lehet, h körberöhögik a lányt a rendőrségen és még addig sem jut el a dolog - az tuti, h a srácra nézve nem lesz káros következménye). a lány helyében túllépnék a dolgon és elfogadnám a fiú által felajánlott kompenzációt (ami egyébként nagyon tisztességes és nagyvonalú, kiváltképp ha új telefont vesz), a fiú helyében pedig mindent úgy tennék, ahogy ő is. egyet leszámítva: nem húznám ki a csajok alól a padot szilveszterkor :)
2012. jan. 5. 14:16
 14/22 anonim ***** válasza:
79%

Ezt a kérdést pár hónapja feltették, csak a sztori annyiban volt más, hogy épp csikizés közben történt a telefonnal a baleset.

Amúgy detto ugyanez a sztori...

2012. jan. 5. 14:30
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
14. hát, ez érdekes :)
2012. jan. 5. 14:36
 16/22 anonim ***** válasza:
74%

A fiú tényleg hülye volt a vicc miatt, DE bocsánatot kért, és még a telefont is ki akarta fizetni. Euz bbizonyítja, hogy nem is olyan rossz.

A lány is lehetne kicsit normálisabb, és beláthatná, hogy mi a helyzet.

2012. jan. 5. 15:02
 17/22 A kérdező kommentje:
Alexandra,belinkelnéd nekem azt a másik történetet ha lehetséges?KÖszi előre is!
2012. jan. 5. 15:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Megpróbálom megkeresni, 39 oldalnyi kérdésre válaszoltam október óta, 5 oldalig jutottam az átnézésben..
2012. jan. 5. 15:25
 19/22 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyos vagy!
2012. jan. 5. 15:29
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

A srácnak van igaza. Én (bocsánat) 21 évesen szégyellném magam ha ennyire hisztis és gyerekes lennék.

A srác teljesen korrekt módon akarja megoldani a problémát, és nem olyan, aki le se sz..ja az egészet. Ezzel ellentétben a lány meg hisztizik. Gyerekes, ha azt hiszi, hogy ilyen problémával feljelenthet valakit.

Én a lány helyébe befejezném a patáliát, és elfogadnám a fiú jóvátételét, és nem csinálnám tovább a műsorom hogy "jaj fel fogom jelenteni".

A srácot meg már leírtam, teljesen jó ahogy rendezni szeretné a problémát ! Ergó, a fiúnak van igaza, ha már a kérdésnél járunk.

2012. jan. 5. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!