Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig azzal piszkál hogy...

Mindig azzal piszkál hogy selejtezzem ki a ruháimat. Ezt ti hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés
A nagymamám most télre ide költözött. Sok ruhám van, de 1 szekrénysortól meg kellett válni + a másik mamámtól sok cuccot örököltem (ágyneműk, terítők, ruhák) és így az a pár szekrényem zsúfolt + a pincében is vannak zsákban ruhák. (meg sok gyerekkori kisruhám megvan még "hátha jó lesz valamire" de amúgy tényleg miért dobjam ki ha már ennyi évig megőriztem? Hátha lesz egyszer kislányom) Na és mindig ezzel jön hogy dobjam ki őket, meg selejtezzek. Ti mit szólnátok ehhez?
2012. jan. 4. 19:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdésre válaszolva: szerintem mondd meg a mamának, hogy jó helyen vannak. Nekem is maradtak kiskoromból ruhák, amit a gyerkőcök is hordtak. Nem foltosak, és igazából nem is az a lényeg, hogy hordja, mert vettem nekik, de van olyan kép, hogy én 30 éve, lányom 10 éve, fiam most ugyanabban a ruhában....:) Valamilyen szinten én is gyűjtő vagyok, pedig rászántam magam a selejtezésre, de majd én döntöm el, mit dobok ki. Ne más mondja meg, az én cuccaim. Pedig egy-egy ilyen alkalomkor megy aztán 2 zsák ruha a máltainak.
2012. jan. 5. 08:09
 12/12 anonim ***** válasza:
80%
szerintem igaza van. minek tartogatod azokat a ruhákat amiket már soha nem veszel fel? gondolom nagy része már nem is jó rád. arra ne számíts szerintem, hogy majd ha lesz lányod akkor hordani fogja, gondolj bele milyen kényesek a fiatalok a "divatra". arról nem is beszélve, hogy ha ruhanemű évekig pincében van tartva, az olyan szinten tönkremegy hogy használhatatlanná válik, büdös lesz, dohos, penészes, megsárgul, azt nem mosod ki belőle soha. szóval tényleg csak a helyet foglalja. én a helyedben átválogatnám, és ami még nincs olyan vészes állapotban odaadnám valami szeretetszolgálatnak, a többi kuka.
2012. jan. 5. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!