Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Laknátok a dédivel a lenti...

Laknátok a dédivel a lenti esetben? Szeretett dédi!

Figyelt kérdés

A dédi egy fiatal fiatalos! 70körüli dédi. Mi egy 26/27 éves fiatal házas pár vagyunk. 2éves lesz hamarosan a lányunk. Most ő az egyik unokájával lakik egy 38m2-es lakásban. Mi egy albérletben vagyunk. Anyuhoz közel.Pont a mellete lévő lakás,igy ha megvesszük idővel az anyumé is a mienk lenne... Aki amiben tud segit.De mégis egyedül vagyunk. Felmerült,hogy a dédivel össze költözhetnénk hárman(plussz a kicsi) egy ca. 60m2-es lakásba. 2+fél szobába. Ez anyumtól messze lenne. Meg a nagyiméktól is. Amiben vagyunk az egy tégla lakás,másfél szobás,saját fütésű. Amibe mehetnénk az panel,fent a 9.en.Europarkra néz. Ez a fsz-en van. S ezt is akár megvehetnénk idővel azt mondta a tulaj.

Én panelba nem sziveen mennék. De azt mondta a párom,hogy azt a 60m2-es lakást megvennék attól akié.(A párom anyukájának asszem(volt) élettárától. ) Szeretem a dédit,meg tényleg tudna is segiteni,főzni sütni megtanitani ami igy fiatalon tök jó,meg tényleg nagyon szereti a lányunkat... De akkor is. Most én csak a kis családommal zeretnék élni. 3aban... Igaz hogy a mienk lenne. s most mi fizetünk Fundamentát,amivel idővel vehetünk saját lakást. Kb 8 év mulva... Ebbe meg nekünk a panelban nem kéne semmit fizetnünk mert megkapnánk...

De én nem is szeretem a panelt... 26L

Adjatok tanácsot!!!

2012. jan. 4. 15:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szerintem jó igy 3asban... Azért tetszene csak mert ha belegondolunk semmi hitelt nem kéne felvennünk és idővel saját lakásunk lehetne!

S a mai világban egy hitel nélküli lakásszerzésnek nagy lehetősége van..

2012. jan. 4. 20:57
 12/13 A kérdező kommentje:

Egyébként a párom is maradna velünk 3asban:)

Majd kiderül...

2012. jan. 5. 10:24
 13/13 A kérdező kommentje:
A mostani helyzet: Szülők megvennék ezt a lakást,s 3asban lennénk ott. Nagyobb hely,több rezsi. Irtam ki kérdést róla,enyhén le lettem szólva. Ti hogy gondoljátok? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
2012. jan. 23. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!