Mi a véleményetek azokról akik 6-8 év után költöznek csak össze?
Én most vagyok 22 éves, párom 25. 3 és fél éve vagyunk együtt, jelenleg egytemre járok és utána jön a mesterképzés. Szóval még 3-4 év a suliból sajnos és csak azután tudunk összeköltözni. Pár barátnőm szabályosan lenézett mikor kérdezték mikor lépünk már tovább és én elmondtam ezt nekik. Mert ők már 2 év után legkésöbb odaköltöztek a pasijukhoz. Így tényleg soknak tűnik de sajnos nem fogok elöbb dolgozni, csak részmunkaidőben és havi 45 ezerből nem lehet megélni, ráadásul a mesterképzés elég drága, örülök ha azt tudom fizetni.
Nagyon gáz ez? :(
írta valaki hogy mellette simán dolgozik
nem tudom milyen szakra jársz, de sajnos az én szakomon heti 5 nap bent kell lenni, többnyire este 5ig
úgy hogy közte van 1-2 óra szünet
ezért tudok csak részmunkaidős lenni
párom dolgozik igen, ő már befejezte a mestert is
de a mester szakot mondom tényleg. megnéztem az ideiek órarendjét
nem este vannak gyakorlataik
utolsó: amúgy én is ezen gondolkodtam
nekem pl ez új, egyik ismerősömnél sem úgy van. mindegyik bejár hétfőtől péntekig leginkább reggel 8-10től egészen délután 2ig vagy sokszor 5-6ig is akár
Bocsi akkor, nálunk csak délután van, sőt nem is engedi az egyetem szabályzata, hogy délelőttre tegyen bármit bármelyik tanár, mert nyilvánvaló, hogy mesterin már mindenki dolgozik és nem tud jönni, csak délután. De ez nálunk van.
Amúgy, ha a barátod dolgozik, akkor mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!