Mi a véleményetek azokról akik 6-8 év után költöznek csak össze?
Én most vagyok 22 éves, párom 25. 3 és fél éve vagyunk együtt, jelenleg egytemre járok és utána jön a mesterképzés. Szóval még 3-4 év a suliból sajnos és csak azután tudunk összeköltözni. Pár barátnőm szabályosan lenézett mikor kérdezték mikor lépünk már tovább és én elmondtam ezt nekik. Mert ők már 2 év után legkésöbb odaköltöztek a pasijukhoz. Így tényleg soknak tűnik de sajnos nem fogok elöbb dolgozni, csak részmunkaidőben és havi 45 ezerből nem lehet megélni, ráadásul a mesterképzés elég drága, örülök ha azt tudom fizetni.
Nagyon gáz ez? :(
Én csak egy kérdést tettem fel, de akkor nem foglalkozok a barátnőkkel:D
Természetesen nem hagyom el, mert szeretem, odaadó angyon csak itt is folyton CSAK olyanokat olvasok hogy fél év meg max 1-2 év után összecuccoltak. Így nagyon soknak tűnik a 6-8 év, akkor is ha már letelt belőle 3-4.
Ebben mi a lenézendő?:O
Milyen barátnőid vannak, inkább ők a gázak...
Tudod mi a gáz? Hogy nem is a saját lehetőségeidet veszed figyelembe és nem a saját kapcsolatoddal foglalkozol, hanem azon agyalsz 22(!) évesen, hogy mit szólnak hozzá a barátnőid. Aztán a gyűrűt fogják lesni a kezeden, hogy van-e már, aztán meg a gyereket várják. Ha valaki lenéz emiatt, az annyit is ér. Basszus, csaj, privátszféra!
19L
jójó köszi a válaszokat csak épp most telt be a pohár és gondoltam megkérdezem
de akkor tényleg nem fogok senkivel foglalkozni:)
Nekem az a véleményem, hogy semmi közöm hozzá mikor költözöl össze a barátoddal.
Ha akkor tudtok összeköltözni, akkor akkor költöztök össze. Kész.
Mindenkinek más az életútja ,azt nem lehet mindig másokhoz hasonlítani. Nincs mérce.
22/L
Jaj ne foglalkozz velük, nem gáz. Gondolom a barátnőid pasijainak volt már saját lakása és úgy mentek oda, nem pedig a szülők nyakára. Ilyen esetben érthető, ha összejött nekik, de azért ritka, akinek fiatalon saját lakás telik manapság. :D
Mi már 2 éve vagyunk együtt, de sztem csak 10 év múlva vagy még később lesz pénzünk lakásra....:D Én szintén az egyetemet taposom másodévesként + még a mester, barátom dettó, meg hát nem származunk olyan családból hogy venni tudjanak nekünk lakást, még egy 4-5 milliósat sem, arra meg várhatunk mire saját erőből összegyűjtögetjük a pénzt.... De hát ez van. :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!