Meddig helyes, hogy nem tarthatok állatokat lakásban?
Figyelt kérdés
Párom (imádom, ő is engem) ezért nagyon örülök és boldog vagyok, de gyerekkorom óta voltak állataim. Valamilyen kompromisszumot ki kéne harcolnom, hogy had tarthassak lakásban valamit. (leginkább kutyát szeretnék, de félek, hogy úgy járnánk, mint a tv-ben látott párok.. madarakat egyenesen utálja én imádom őket. minden olyan állatot nem szeret, ami koszol, hangja van... Lehet, hogy már gyerek kéne, akivel foglalkozhatnék, de az az érzésem, ha gyerekem lesz, akkor is hiányolni fogom az állatok, a természet közelségét. Még a terebélyes növényeket sem szereti, mert kerülni kell. Én legszívesebben dzsungelt csinálnék a lakásból, nagyon szeretem, minden másban kijövünk, ha kell lemondok ezekről, de egyben szomorú is vagyok emiatt. és remélem idővel változik a helyzet, vagy remélem tényleg csak ennyi gondunk lesz. (hála istennek egyikőnk sem allergiás).
és gyerekes dolognak tartja az állatok iránti rajongásomat. szerintetek ez helyén való?
2012. jan. 4. 01:23
23/37 anonim válasza:
ma 00:49 vagyok.27 éves voltam amikor elváltam,és 29 amikor újra férjhez mentem.
2012. jan. 4. 01:42
24/37 anonim válasza:
Én se viselnék el állatot a lakásban mert nem oda való. Ettől még szeretem őket.
2012. jan. 4. 02:12
25/37 anonim válasza:
Tényleg gyerekes ez a hatalmas rajongásod.Inkább csak unatkozol és kell valami,hogy elfoglald magad. Hatalmas állatbarátságodat bizonygatod,de "ez az állat nem,mert az az állat nem,mert..." 10 éves kisgyerekek könyörögnek így egy kiskutyáért/kiscicáért.Te hogy örülnél neki,ha valami ,amit utálsz,ott van a lakásodba,ott kell kerülgetni? gy kutya ha neveletlen akkor ugat ,ami idegesítő pl. De erre te nem gondolsz, mert neked keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeell eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegy kiskutya és el vagy nyomva a párod mellett,mert nem kaphatod meg. Pfffffffffffffffff....
2012. jan. 4. 04:42
26/37 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: igényem van rá, a kígyóktól és a leguánoktól a hideg is kiráz, szeretnék olyan állatot tartani amiben gyönyörködni lehet, nem borzongni tőle, ezt próbáltam kulturáltan előadni, de ezek szerint nem lehet, mert letitulálsz állatgyűlölőnek. köszi. Amúgy az az igazi állatbarát, aki nem tart állatot fogva.
2012. jan. 4. 07:58
27/37 anonim válasza:
de akkor engedd a párodnak a hüllőt meg a pókot. a pók úgyis terráriumba van a hüllő meg ne jön kuncsorogni simiért ha nem akarod.
egyik haverom vett a lányának kígyót, azt mondta azért, mert "akart egy kutyát... hová a ...ba tegyek kutyát egy ekkora lakásban?", és vett egy kígyót. :D de a kislány örült neki.
2012. jan. 4. 08:34
28/37 anonim válasza:
Kertes házban nőttem fel, világéletemben voltak állataink. Aztán férjhez panelba jöttem, és nem kell állat. Nem azért mert nem szeretném, hanem mert szerintem az állatnak kín, hogy falak közé legyen zárva.
2012. jan. 4. 08:40
29/37 A kérdező kommentje:
nem akar ő pókot, meg egyebeket tartani, csupán így akarta érzékeltetni velem, hogy mennyire nem örül ennek.
2012. jan. 4. 08:44
30/37 A kérdező kommentje:
nekünk is kín heti 40 órát melózni, utána egy kis lakásba hazamenni a többi hangoskodó "ketreclakótárshoz"... minket nem sajnál senki? amúgy, ha az állatot szeretik, és gondozzák baj nem lehet. Nem ez az állatkínzás, hanem az erdőirtás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!