Meddig helyes, hogy nem tarthatok állatokat lakásban?
Figyelt kérdés
Párom (imádom, ő is engem) ezért nagyon örülök és boldog vagyok, de gyerekkorom óta voltak állataim. Valamilyen kompromisszumot ki kéne harcolnom, hogy had tarthassak lakásban valamit. (leginkább kutyát szeretnék, de félek, hogy úgy járnánk, mint a tv-ben látott párok.. madarakat egyenesen utálja én imádom őket. minden olyan állatot nem szeret, ami koszol, hangja van... Lehet, hogy már gyerek kéne, akivel foglalkozhatnék, de az az érzésem, ha gyerekem lesz, akkor is hiányolni fogom az állatok, a természet közelségét. Még a terebélyes növényeket sem szereti, mert kerülni kell. Én legszívesebben dzsungelt csinálnék a lakásból, nagyon szeretem, minden másban kijövünk, ha kell lemondok ezekről, de egyben szomorú is vagyok emiatt. és remélem idővel változik a helyzet, vagy remélem tényleg csak ennyi gondunk lesz. (hála istennek egyikőnk sem allergiás).
Az egyetlen kompromisszum az lehet, ha kertes házba költöztök, és a kertben tartasz állatot...de tudom, ez anyagiaktól függ.
2012. jan. 4. 00:41
12/37 anonim válasza:
minden olyan állatot nem szeret, ami koszol, hangja van... Lehet, hogy már gyerek kéne
A gyerek is koszol és hangoskodik, sokkal többet, mint bármilyen házikedvenc, akkor azt sem fogja engedélyezni az urad?
2012. jan. 4. 00:43
13/37 A kérdező kommentje:
fantasztikus! :)
2012. jan. 4. 00:46
14/37 anonim válasza:
Vegyél hörcsögöt. Az nem koszol, nem hangos, nem büdös, de elég értelmes ahhoz, hogy megismerjen és szeressen. Nem voltak még halaim, de kétlem, hogy azok hasonló szinten lennének. Plusz, azokat nehéz simogatni. :D
2012. jan. 4. 00:47
15/37 A kérdező kommentje:
a cicára írtam, hogy várja a gazdit :)
2012. jan. 4. 00:47
16/37 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt évekkel ezelőtt.Én kutyás voltam.Meg kisállatokat szeretem(hörcsög,patkány tengeri malac stb) De a férjem akárcsak a párod minden állatot utált ami piszkít,vagy szőre van.Nálunk is csak a halak jöhettek szóba vagy a kinti macska.De macskát nem akartam.(azokért én sem vagyok oda,meg amúgy is allergiás vagyok rájuk)Így elfogadtam,hogy nem lesz semmi állatom..De mégis hiányzott.Később jöttek a viták,és minden egyes vitánál előjött az is,hogy "'bezzeg én alkalmazkodtam,hiszen nincs semmi állatunk,én lemondtam erről..de ő???miről mondott le a kedvemért?? stb)Pár év veszekedések után (nem az állatok miatt veszekedtünk,hanem amit az élet produkált,csak valahogy mindig szóba került)MI végül is elváltunk.A második férjemnek is mondtam,hogy állatpárti vagyok..Ő is.Ma van 3 nagy akváriumom(ebből az egyik tengeri akvárium) van egy édes bull terrier kutyám,és a fiamnak van egy kis csuklyás patkánya..Boldog vagyok..
2012. jan. 4. 00:49
17/37 A kérdező kommentje:
ja, amikor mondom neki legyen ilyen vagy olyan állatunk, azt mondja, hogy mit szólnál ha én meg pókokat és hüllőket vennék? (persze ezzel heccel, mert tudja utálom) szóval nálunk ez a kompromisszum
2012. jan. 4. 00:54
18/37 A kérdező kommentje:
00:49-es igazán szerencsés vagy! Hány éves voltál a válásodnál, ha szabad megkérdeznem?
2012. jan. 4. 00:56
19/37 anonim válasza:
Hüllőkkel, hogy állsz? 2 teknősöm van, akik velem nőttek fel. Labdát gurigatnak, jönnek utánam, viccesek, nem büdösek, csak akkor "szólank" ha éhesek. A kígyók télen jó nyakmelegítők, a leguánok egy része pedig szereti ha simogatják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!