Volt már olyan párod, akivel semmit nem tudtál rendesen megbeszélni?
Már kezd elegem lenni, hogy párommal képtelenség megbeszélni a problémákat. Bármi felmerül annyi a válasz, hogy "akkor szakíts és keress olyan férfit aki megfelel."
Nincsenek nagy elvárásaim. És nem jelentéktelen dolgok miatt kezdeményezek beszélgetéseket, hanem számomra fontos dolgok miatt.
Azt érzem elfáradtam és ráuntam arra, hogy párommal képtelenség beszélgetni. Mindenre csak néhány szóval válaszol és mindent megigér/ mindent elismer, csakhogy fejezzem már be a monologomat.
Arra lenne szükségem, hogy megerősítsen hogy van értelme folytatni, de mintha 2 év után még mindig nem tudná mit akarok hallani. Vagy lehet tudja, csak nem akarja mondani.
Már magam sem tudom.
Mit gondoltok?
Igen, 3 hónapig volt a párom, majd szélnek eresztettem.
A jó kapscolat alapja a kommunikáió! Ha ez nem működik, akkor halál :/
Nekem is ilyen a nejem. Nem beszél közös témáról vagy ami nekem lenne fontos pláne. Nem működik együtt közös ügyekben és ami nekem fontos, pláne. Hozzászoktam már. Azt szoktam csinálni, hogy írok neki emailt a munkahelyi emailcíméra vagy sms-t vagy telefonálok neki, cetlit hagyok. Úgy vettem észre, hogy ezekre jobban reagál, ha nem a megszokott csatornákon akarsz vele kommunikálni, mint a normális emberek. Fontos a bizonytalansági tényező fentartása. Ha megbízható vagy és pontosan kiszámítható, akkor nem beszél, mert tudja az eredményt. Te is felejtsél el dolgoikat, késsél és hasonló. Ha látja, hogy az együttműködés hiánya miatt, őt magát is kellemetlenség érheti, akkor rákényszerül a kommunikációra.
velem pl. karácsony elött nem akarta megbeszélni a konyha feújítását, -lerázott 2 szóval - hát szétszettem az egészet és nem lett neki konyhája karácsonyra. Néztem ártatlan szemekkel, hogy megbeszéltük. A felújítás alatt, ha nem kommunikált, csak annyit mondtam, hogy akkor nem csinálom tovább a konyhát. Midjárt odafigyelt.
A téli gumija kicserélése, 20 éve, egy zsavába került és már a szólás elött ki volt cserélve, észre se vette. Idén 10szer kellett szólnia, egy hónapon át. Addig király vagy, amíg ő akar tőled valamit.
Az én férjem ugyanilyen!
Emellé még bunkó is volt velem. Mondogattam neki, hogy nem lesz ez így jó, lesz màs stb. de nem vette komolyan. Azt hitte csak szivatom. Majd lett valakim mellette. Utàna szakítottam vele 1 hónapra. Nagyon szenvedett. De tanult belőle. Azóta képes a kommunikációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!