Vannak olyan házaspárok akik ennyire tökéletesek? Hogy lehet?
Igen, ez csak külsőség. Ha neked van egy almád és egy körtéd, míg nekem csak egy vadgesztenyém, akkor joggal hihetem azt, hogy neked milyen jó, és mennyire szerencsés vagy. De azon az almán és körtén nem látszik kívülről, hogy belül vajon mennyire kukacos, tehát könnyen lehet, hogy a vadgesztenyém többet ér, mint a te almád és körtéd együttvéve.
Ezért nincs sosem értelme az irigykedésnek, annyit kell elérni az életben, ami az embertől telik, mert könnyen lehet, hogy az sokkal több, mint ami másoknál látszik.
De olyan is előfordul, hogy az általad felsorolt események mindegyike olyan, amilyennek látszik: ők a tökéletes pár. Őket sem szabad irigyelni ezért, mert az irigység azt mutatja csak meg, hogy valami a saját életünkből hiányzik. El kell érni.
Hát szerintem ez nem szerencse kérdése. Egy kapcsolaton dolgozni kell,egyenlően mindkét félnek,a legtöbben ha jönnek a problémák egyszerűen odébb állnak mert nem képesek alkalmazkodni egymáshoz,a kommunikáció hiányáról meg nem is beszélek.
Ezután én pofátlanságnak érzem szerencsésnek nevezni azt,aki harmónikus házasságban él,ugyanis az nem magától jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!