Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan házaspárok akik...

Vannak olyan házaspárok akik ennyire tökéletesek? Hogy lehet?

Figyelt kérdés
Egy ismerős házaspár: 18 volt a nő, 20 a férfi mikor összejöttek. 5 év múlva házasság, aztán jött egy kisfiú, majd egy kislány 3 év korkülönbséggel. A pasi is nagyon jóképű, a nő is szép arcú, kedves, még olyan is mint akik hasonlítanak, szóval összeillenek. A gyerekeik a jó külsőt örökölték, nagyon szépek. Jól keres a férj,van egy hatalmas szép házuk, autóik, szeretik egymást, tökéletesek együtt. 33 és 35 évesek most. Van aki ennyire szerencsés hogy ennyire összejöjjön minden, vagy ez csak külsőség?
2012. jan. 3. 15:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

Igen, ez csak külsőség. Ha neked van egy almád és egy körtéd, míg nekem csak egy vadgesztenyém, akkor joggal hihetem azt, hogy neked milyen jó, és mennyire szerencsés vagy. De azon az almán és körtén nem látszik kívülről, hogy belül vajon mennyire kukacos, tehát könnyen lehet, hogy a vadgesztenyém többet ér, mint a te almád és körtéd együttvéve.

Ezért nincs sosem értelme az irigykedésnek, annyit kell elérni az életben, ami az embertől telik, mert könnyen lehet, hogy az sokkal több, mint ami másoknál látszik.

De olyan is előfordul, hogy az általad felsorolt események mindegyike olyan, amilyennek látszik: ők a tökéletes pár. Őket sem szabad irigyelni ezért, mert az irigység azt mutatja csak meg, hogy valami a saját életünkből hiányzik. El kell érni.

2012. jan. 3. 15:58
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
Vagy tényleg tökéletes házasság (van ilyen is, én láttam rá példákat).Vagy kirakat házasság.
2012. jan. 3. 16:11
 13/22 anonim ***** válasza:
9%
Elmúlik.
2012. jan. 3. 16:22
 14/22 anonim válasza:
72%
Azért az eléggé szomorú dolog, hogy mára eljutottunk arra a pontra, ahol furcsaságszámba megy egy egészséges párkapcsolat/házasság...
2012. jan. 3. 16:24
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Én csak azt nem értem, mennyivel lennének kevésbé boldogak, ha nem szépek.
2012. jan. 3. 16:52
 16/22 anonim ***** válasza:
66%
Ha csak kifelé mutatják a tökéletességet,különben kukacos az alma, az azért meglátszik.Ők szerencsések,ritka ma az ilyen. Irigykedni kár,mindig találsz olyat a környezetedben,akinek vmiben jobb. Így csak az egész életed irígykedésből fog állni. Viszont jó látni, hogy van olyan is. Példais lehet.Neked azokkal a lapokkal kell játszani, amit te kaptál.(Bár asszem ezt csak azok érik el,akiket vmilyen nagyon nagy baj ért, amikor mindenkinek jobb náluk)
2012. jan. 3. 18:02
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez nem szerencse kérdése. Egy kapcsolaton dolgozni kell,egyenlően mindkét félnek,a legtöbben ha jönnek a problémák egyszerűen odébb állnak mert nem képesek alkalmazkodni egymáshoz,a kommunikáció hiányáról meg nem is beszélek.

Ezután én pofátlanságnak érzem szerencsésnek nevezni azt,aki harmónikus házasságban él,ugyanis az nem magától jön.

2012. jan. 3. 21:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nem rosszindulatúan irigy, inkább számára ők a példakép házaspár.
2012. jan. 3. 21:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem is azért írtam ,mert bárkit rosszindulatúnak gondolnak aki a szerencsének tudja be mások jó házasságát,csak szerintem tévedésben élnek.
2012. jan. 3. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:
Vannak anyumék.25 éve házasok,szerintem helyesek,én is az vagyok,minden tökéletes,ritkák a veszekedések,a szüleim jól keresnek én jól tanulok :)
2012. jan. 4. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!