Egy éve nem láttam a lányom, /nem az én hibámból/, fizetem a tartásdíjat rendesen. ELÉG VOLT. A lakás fele az enyém, abban sem voltam 4 éve. Mi van, ha nem fizetem a megítélt 25000-et, csak pl.15432? Miért mindig az apa szív? Van valakinek ötlete?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 17:45
11/14 anonim válasza:
Ha a bíróság megítélt tartásdíjat, akkor feltehetőleg láthatást is, valamint a lakás árának felét követeld az anyukától, ehhez is kaphatsz segítséget a bíróságon, érdeklődj!
13/14 anonim válasza:
Ne légy már nevetséges ott van a régi lakásdban és 1 évig nem tudtál találkozni vele, oda mész pénteken a sulihoz és elviszed jogod van hozzá, hétköznap haza kisérhetewsd, ünnepségek, szülöik ott lehetnél senki nem tilthat el,
láthatádskor oda mész nyomod a csengöt, zsarút hívsz.
Mért ids nwem tewtwesd wegxyikwet sdwe mwert xcdsak a pénztárcád érsdekel.
14/14 anonim válasza:
Hiába fele-fele a tulajdonrész,ha kért a feleséged kizáró lakhatást,és azt megkapta, nem jár a fele. 50% tulajdonjogod van,de csak a lakott és nem lakott érték különbözetének a rád eső részét (1/3) kérheted. Láthatás meg jár, ugyanúgy, mint a gyt a feleségednek, menj a gyámügyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!