"Egy majdnem megcsalást"meg lehet bocsájtani? Meg úgy egyáltalán helyre állhat egy kapcsolat ilyen eset után?
4 éve vagyok kapcsolatban,én 20éves lány,a párom 28 éves férfi.Együtt élünk albérletben jó ideje.
A helyzet az az,hogy páromnak volt egy kis flörtölős esete múlthéten,de lebukott.Egy tőlem fiatalabb lánnyal akart együtt lenni,de ez csak egy szájra pusziig és egy kis tapizásig fajult.Akkor én szakítottam vele,és látszott hogy bánja mert sírva paolta össze a cuccait,és sírva hívta fel a főnökét is hogy nem megyünk a céges bulira mert szakítottunk.Másnap részegen öntötte ki szívét lelkét akkor is megbánást mutatva.
Megbocsájtottam neki,mert belegondolva én is hibás vagyok,sokat veszekszem vele,kevés a szex is mostanába.Azt mondta ez mind közre játszott.Illetve nem akart a lánnyal később is együtt maradni,mert én kellek neki,de sajnos átfutott az agyán hogy lefekszik vele.Nem akarok egy 4éves kapcsolatot lezárni,mert nekem is volt az elején egy kis félrekacsingatásom.Rosszul tettem?Egy ilyen eset után helyre lehet hozni a kapcsolatot?
Egy próbát megér. Engem a férjem 1 évig lelkileg nyomorított meg, majd kiderült, hogy hazudott nekem egy nagyon fontos dologban. Ekkor én mellette összejöttem valakivel, de el is mondtam neki. Majd szakítottam a sráccal, utána a férjemet is kidobtam. 1 hónapot voltunk külön, ezalatt nekem volt még egy partnerem, de hiányzott a férjem. Nálunk gyerek is van. Végül kibékültünk. Úgy látom, hogy picit inog még a bizalom (pl. múltkor mellette ültem az ágyon és smst írtam, meglepiből. Meg akarta nézni mit csinálok, erre poénból mondtam, hogy a pasimnak írom. Erre megsértődött és nem szólt hozzám, az smst sem akarta megnézni, merthogy senkire sem kíváncsi. Akkor mondtam, hogy én írtam és nincs is senkim. Hiszen minden szabad percemet vele töltöm. Akkor megnyugodott.) De régen sosem vette komolyan az ilyet, szerintem csak idő kell neki, mire megint 100%-os bizalma lesz felém. De ő is tanult az elmúlt időszakból, úgy látom.
De amúgy nálatok is működhet, csak mindkettőtöknek a maximumot kell megpróbálni nyújtani és nem lesz gond. Visszállhat a bizalom, nem rögtön, de idővel...
Utolsónak!
Miért?Annyi nő fogad egy szál köpenyben gázszerelőket?Akkor azok a nők olyan is,párom szerint ezek jók csak "du.gásra".
Mellesleg ez nem egy nő volt hanem egy 16éves kislán,aki tekergette magát,és párom sajnos belement.
De hogy az elöbbi kérdésre is válaszoljak,úgy bukott le,hogy a kiscsaj rá egy napra írt neki egy üzenetet Facebookra,amiben taglalta hogy mekkora hülye volt hogy hagyta neki,meg hogy nem nézte ki belőle,meg mit várt tőle...szóval még a kislány szidta őt,pedig ő is bünös volt.
Amikor ezt elolvasta,én is ott voltam és mivel láttam hogy ki írta az üzenetet el kezdtem olvasni én is,igaz végig olvasni nem tudtam mert sírógörcsöt kaptam közben,de a lényeget megtudtam.
Azt mondta azért nem történt meg,mert közben állítólag mind ketten rá eszméltek hogy nem szabad,de azt hiszem elsősorban a lány mondta be az unalmast mert közben várta a "pasiját".
Ezután a csaj elvonult (gondolom én) a párom meg csinálta a dolgát.Aztán a pasi megjött párom végzett,fizettek neki és távozott.Rá egy napra a kiscsaj meg kitálalt üzenetbe.
Én is adnék neki még egy esélyt.
Valamint jónak tartom, hogy nem csak a barátod hibáztatod, hanem meglátod a többi hibát is és azt is egyben, hogy kettőn áll vagy bukik a kapcsolat. Ha egy ember megcsalja a másikat, nem csak benne van a hiba, meg kell nézni a másik oldalt is.
Így van, ahogy írod, többet kell egymással foglalkoznotok, minden téren.
Persze garancia nincs rá, hogy soha nem fog téged megcsalni, de mivel ahogy írod ő alapból nem egy szoknyapecér típusú férfi, ezért mindenképpen megérdemel még egy esélyt szerintem.
Én voltam a lónak mindkét oldalán, a volt kapcsolataimban csaltam is meg és engem is csaltak meg. Tudom miről beszélek.
Az már más kérdés, hogy a bizalmat mennyire sikerül majd helyreállítani kettőtök között..., sok sikert hozzá!
Hát nálunk is volt hasonló. mivel nagyon szerettem, adtam még egy esélyt a dolognak. De utána én már nem úgy álltam hozzá. Lehet butaság, de a szemet-szemért fogat-fogért elv lépett életbe nálam, és én nemcsak majdnem csaltam meg, hanem igazából. ÈS nem egyszer. A legdurvább, hogy nincs lelkiismeretfurdalásom. Nem tudom, hogy szeretem-e még, valamit érzek, az igaz. De már nem veszem komolyan az egészet, lepereg rólam minden, nem érdekel hova megy mit csinál. Nem kérdezgetem, nem faggatom és nem gyanusítgatom. Ès elég fura, mert most ö ragaszkodik hozzám rettenetesen. Bennem meg nem is, hogy bosszúvágy van, hanem csak mintha megváltoztam volna, vagy a fene tudja.
Egyszóval: Adhatsz még egy esélyt, nehogy késöbb megbánd, h nem tetted. De arra készülj, hogy nem lesz olyan, mint régen.
84%-nak igaza van.
Adj egy esélyt, hogy mégis hogy bírod...de én is mondogatnám neki, hogy pl. "a szomszéd jóképű pasi az csak szexre jó" ...stb. ilyen hülye megalázó szövegeket amit a pasid mond.
Azért annyira ő se legyen biztos benned.
Igen,mondhatni megbocsájtottam neki,mert én is megcsaltam régen,megbocsájtok mert azt láttam rajta hogy bánja,és nem akarja hogy elmenjek tőle.Megbocsájtok most utoljára mer szeretem.
De tisztáztuk,hogy ha felmerül egy hasonló helyzet,még ha csak gyanús is,akkor itt hagyom.Meglátjuk mi lesz belőle.
Az agyamban nem tudom hogy fogom elfelejteni,főleg hogy hogyan fogom kibírni hogy ne emlegessem...nehéz,nagyon nehéz.Ami a legrosszabb hogy hullámvölgybe jön rám a düh,a szomorkodás és a szégyen is.Én szégyellem hogy egy 16éves lányt akart magának...
Utolsónak!
A szomszédban valóban van is egy vonzó pasi.Az eset elött olykor megjegyeztem neki,hogy tetszik is.Persze nem így csak dióhéjban mondtam neki.
Utólag a fejemhez vágta azt is,hogy azért is kacsingatott félre,mert megjegyzéseket teszek a szomszédra....és ez neki nagyon szarul esik.
"A kérdező kommentje:
Az eszem azt mondja menjek el tőle.A szívem azt mondja hogy maradjak."
Azt nem tudom, hogy Te mit tégy, de én ilyen esetben senkinek nem adok második esélyt. Mindig az eszemre hallgatok, mert a szív átver.
Hozzá kell tennem, hogy én nem tudok megbocsátani, véleményemet ennek fényében írtam.
"Nem
akarok egy 4éves kapcsolatot lezárni,mert nekem is volt az
elején egy kis félrekacsingatásom."
Erről tud a barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!