Hány évesen mentetek férjhez? és előtte meddig jártatok? Kétségbe esnétek ha 30 évesen nem lenne senkitek pedig kerestek mint állat?
4 év járás után, másfél év együttélés után 21 évesen vettem el életem párját.
Igen kétségbeesnék 30 évesen.
26/F
32 évesen mentem férjhez, 25 évesen ismertem meg a férjemet (ő akkor 23 volt), 7 évig együtt éltünk és mi is gyerekvállalás miatt házasodtunk össze, egyébként nem tartottuk volna fontosnak ill. szükségesnek.
Én megmondom őszintén, hogy valamilyen szinten biztosan én is kétségbe lennék esve a helyedben. Akkor is, ha 30 évesen egyedülálló lennék, de akkor is, ha egy sz@r kapcsolatban lennék.
De igaza volt az egyik előttem szólónak, a nagy akarásnak nyögés a vége..., nem szabad ilyen görcsösen, kétségbeesetten keresni, mert a homlokodra van írva. Bármilyen nehéz is, muszáj lazábban és türelmesebben hozzáállnod a párkereséshez.
Hogy valami jót is mondjak, több barátnőm is van, akik bőven 30 fölött (35-38) találták meg a párjukat, a 3-ból 2-nél már gyerekek is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!