Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen mentetek férjhez?...

Hány évesen mentetek férjhez? és előtte meddig jártatok? Kétségbe esnétek ha 30 évesen nem lenne senkitek pedig kerestek mint állat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

4 év járás után, másfél év együttélés után 21 évesen vettem el életem párját.

Igen kétségbeesnék 30 évesen.

26/F

2012. jan. 1. 20:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen még nem estem kétségbe, 32 évesen már kezdtem aggódni, de most 35 évesen elég nehezen küzdöm le, hogy nem találtam olyat akivel érdemes lenne összekerülni és a gyerekvállalás nagyon foglalkoztat. Igyekszem hozzászokni, hogy lehet nem találok társat és úgy tűnik gyerekem sem biztos hogy lesz. Tehát én megértelek.
2012. jan. 1. 21:16
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Kétségbe nem esnék, lehet élni család nélkül is, ha vannak közeli rokonaid (testvérek, szülők,stb-k)30 évesen,ha mindenképp családra vágynék,aggasztana a dolog, de vigyázz, túl nagy kompromisszumot kötni nem szabad, mert még sokkal rosszabb lesz, mintha leélnéd az életedet saját család nélkül. Én ha 35 lennék, akkor is min. 2 évig laknék együtt az illetővel családalapítás előtt, így kisebb az esélye a nagy buktának, aminek aztán mindenki súlyos kárát látja. És onnan de szép is a szingli 35 éves lét!
2012. jan. 2. 11:06
 14/18 anonim ***** válasza:

32 évesen mentem férjhez, 25 évesen ismertem meg a férjemet (ő akkor 23 volt), 7 évig együtt éltünk és mi is gyerekvállalás miatt házasodtunk össze, egyébként nem tartottuk volna fontosnak ill. szükségesnek.

Én megmondom őszintén, hogy valamilyen szinten biztosan én is kétségbe lennék esve a helyedben. Akkor is, ha 30 évesen egyedülálló lennék, de akkor is, ha egy sz@r kapcsolatban lennék.

De igaza volt az egyik előttem szólónak, a nagy akarásnak nyögés a vége..., nem szabad ilyen görcsösen, kétségbeesetten keresni, mert a homlokodra van írva. Bármilyen nehéz is, muszáj lazábban és türelmesebben hozzáállnod a párkereséshez.

Hogy valami jót is mondjak, több barátnőm is van, akik bőven 30 fölött (35-38) találták meg a párjukat, a 3-ból 2-nél már gyerekek is vannak.

2012. jan. 2. 12:16
 15/18 anonim ***** válasza:
33%
18 évesen 15 éves korom óta jártunk.
2012. jan. 2. 15:57
 16/18 anonim ***** válasza:
25 éves és 11 naposan megyek férjhez jövő júniusban :) pont az 5. évfordulónkon :)
2012. jan. 2. 19:10
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
egyébként nem tudom, hogy kétségbe esnék-e, nem hiszem, hogy pánikolnék, nem vagy lemaradva semmiről. :)
2012. jan. 2. 19:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Kétségbe esnék. Sőt már 23 évesen is kezdek...Körülöttem mindenkinek van párja: eljegyzések, házasság, gyerek. Most karácsonykor 3 volt osztálytársamat jegyezték el. Nekem meg senkim sincs.
2012. márc. 16. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!