Miért viselkedik így, hogy kezeljem ezt?
Figyelt kérdés
van valakim lassan már egy éve. igazából nem túl jó kapcsolat, a testi része ami összeköt minket mert az jó. viszont ő úgy viselkedik amin nehezen tudok kiigazodni ezen kívül. egyszer bújik, fogja a kezem és kedves az ágyon kívül másnap pedig meg sem fogja a kezem és úgy viselkedik velem mint egy baráttal. egyszer úgy viselkedik mint egy barátnővel aztán meg mint egy haverral. most már én is kezdek lejjebb adni és csak a szexre koncentrálni a kapcsolatot vele de ezekkel sokszor összezavar2012. jan. 1. 10:20
11/14 A kérdező kommentje:
már én sem tervezek komolyat vele mert tudomásul vettem h kiszeretett belőlem, csak rossz hogy egyszer ölel, bújik utána meg semmi
2012. jan. 1. 11:21
12/14 anonim válasza:
A férfiak már csak ilyenek...pl. ha akarnak valamit akkor rögtön bújnak, aztán ha elérték, utána mehetsz a fenébe. Ez nem szerelem.
De te még könnyű helyzetben vagy, mert nem vagy férjnél.
Nálam ugyanez a helyzet, de ő már a férjem...:( És ráadásul ő még a szexben is önző. Gyakran van, de szinte mindig minden úgy működik abban is, hogy neki legyen jó én meg le vagyok sz@rva.
28/N
13/14 A kérdező kommentje:
Az rosszabb ha még önző is az ágyban, szerencsére nálunk ott odaadó és nincs panaszom csak azon kívül ilyen, de hát ez van ilyenek... nem szerelem tudom, próbálom elfogadni csak zavaró hogy mindig másmilyen
2012. jan. 1. 12:01
14/14 anonim válasza:
Az ilyen kapcsolatnak nincs jövője, mert ahol lelki kapcsolat nincs csak testi, az nem ér semmit. Keress másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!