Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így, hogy...

Miért viselkedik így, hogy kezeljem ezt?

Figyelt kérdés
van valakim lassan már egy éve. igazából nem túl jó kapcsolat, a testi része ami összeköt minket mert az jó. viszont ő úgy viselkedik amin nehezen tudok kiigazodni ezen kívül. egyszer bújik, fogja a kezem és kedves az ágyon kívül másnap pedig meg sem fogja a kezem és úgy viselkedik velem mint egy baráttal. egyszer úgy viselkedik mint egy barátnővel aztán meg mint egy haverral. most már én is kezdek lejjebb adni és csak a szexre koncentrálni a kapcsolatot vele de ezekkel sokszor összezavar
2012. jan. 1. 10:20
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
bocsánat lassan már 2 éve
2012. jan. 1. 10:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi a francért vagytok egyáltalán együtt?
2012. jan. 1. 10:23
 3/14 A kérdező kommentje:
fenn írtam, a szex az jó és míg nincs más úgy vagyok vele addig nem vonom meg magamtól
2012. jan. 1. 10:24
 4/14 A kérdező kommentje:
azt mondta amúgy h kiszeretett belőlem (voltak rossz húzásaim... sok) de akkor meg egyszer ne bújjon utána meg ne legyen közömbös
2012. jan. 1. 10:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha CSAK a szex érdekel mindkettőtöket,akkor mit vársz ettől a kapcsolattól?

Szex nélkül is kilehet bírni,ezért nem kell valakivel együtt lenni. Csak önuralom kérdése.

2012. jan. 1. 10:46
 6/14 A kérdező kommentje:
ki lehet bírni de nekem jó h van ez. de a kérdés tulajdonképpen arra irányult h miért viselkedhet így
2012. jan. 1. 11:01
 7/14 anonim ***** válasza:
se az nem derül ki,hogy hány éves vagy se az ,hogy lány e
2012. jan. 1. 11:01
 8/14 A kérdező kommentje:
lány vagyok 22
2012. jan. 1. 11:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Hogy miért viselkedik így?Az előbb írtad mert ki szeretett belőled!Vagy arra gondolsz miért ölel meg?Mert épp akkor jó és élvezetes.Én nem értem most mi is a baj?
2012. jan. 1. 11:15
 10/14 anonim ***** válasza:

Miért viselkedik így? ez elég egyszerű, mert számára ez nem komoly kapcsolat. Persze, tetszel neki, meg kedvel téged de ennyi. Miért, egy férfinek is vannak érzései, szeret bújni :) aztán meg elege lesz. nincs ebben semmi. Egyszerűen szólva nem téged szemelt ki jövendő gyerekei anyjának, hogy úgy mondjam.

Ezen nem összezavarodni kell, hanem tudomásul venni, hogy számára egy kellemes időtöltés veled lenni. ami ennyit jelent és nem többet. ha neked ez így jó, és nem vársz többet, akkor legyél vele. De ha te komoly kapcsolatot akarsz, akkor mondd meg neki, hogy neked ez így már kevés, te tényleg többet szeretnél, ha ő is akkor ok, ha nem, akkor fejezzétek be. Ennyi

2012. jan. 1. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!