Mi a bajuk velem?

Figyelt kérdés

Anyuékkal van a gond. A hugom a legjobb, ő a kedvenc. Rám magasról tojnak. Akármit kérdezhetek, a választ kiabálva kapom. Hetente egyszer megkérdem, hogy mikor mehetek lovagolni, mire ordítani kezd velem, hogy MÁR MEGINT? Vagy ha egy olcsó 500-1000 forintos dolgot szeretnék, akkor már megint szórom a pénzt. A húgom persze minden barbit meg kap, minden plüss állatot..! Ő kérdezhet bármit, nem ordítva kapja a választ. A minap azt kérdeztem anyától, hogy nem tudja-e, hogy hol van a seprű. A válasz

-KERESD MEG, MÉRT MINDENT RAJTAM KELL KERESNI? .Utána meg jön hozzám, hogy csináljam már meg neki ezt meg ezt a gépen. A múltkor egy ilyen alkalom miatt takarodtam el itthonról csak 1 órára. Aztán normális volt, 3-4 napig. De azóta újra. Most tényleg el kell mennem itthonról, "velem csak ordítani lehet, majd jövök-.-" szöveggel?

13/L

2012. jan. 1. 03:01
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Nem költözhetnél a nagyszüleidhez?
2012. jan. 1. 03:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Beszéld meg velük ezt. Vagy legalább próbáld meg :/
2012. jan. 1. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
rajtad vezeti le anyukád a feszültséget, a húgodon nem akarja mert gondolom még kicsi. ne hagyd magad. ha kell tényleg lépj le otthonról néha pl barátnőidhez, nagyszüleidhez, akkor észbekap, hogy talán mégsem kellene veled így viselkednie.
2012. jan. 1. 10:34
 4/8 anonim válasza:
0%
Büdös vagy.
2012. jan. 1. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:

ezeket a degenerált h.lye beszólásokat mire jó ide kiírni?egy szerencsétlen lányról van szó.

sz.tem te biztos vmi c.gány bánat lehetsz,azok szoktak ilyeneket mondani,közben megy egy lyukban laknak.

2012. jan. 1. 12:34
 6/8 anonim válasza:
0%
Legalább én tudok helyesen írni.
2012. jan. 1. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:
büszke lehetsz rá,ha mellette meg egy t.apló vagy
2012. jan. 1. 12:39
 8/8 anonim válasza:
Trolololol bu*i vagy
2012. jan. 1. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!