Mi a bajuk velem?
tudom,nem oldja meg a problémádat,de én szívesen beszélgetek veled!
válaszom,amit az első is írt!
Igaza van az elsőnek, ne mondd el, hogy zsidó vagy, ha ilyen a fogadtatás.
Zsidó ismerőseid, barátaid nincsenek? Ők már csak szóba állnak veled...
Egyébként azt nehéz elhinnem, hogy körülötted mindenki rasszista lenne, egy csomó embert teljesen hidegen hagy, hogy kinek mi a vallása. Bocs, ha nincs igazam, de nekem a kérdésed fake-gyanús, mintha csak provokálni akarnád vele az ittlévőket.
Mert az embereknek elegük van a zsidókból.Hiába vagy kedves mégis zsidó vagy..
Tudod amikor megint azt hallja az ember hogy 60 évvel a háború után,és sok-sok fájdalom kártérítés után,amikor az ország a csőd szélén áll megint jönnek a zsidók és megint követelnek pénzt a háború miatt..És az állam fizet megint..Akkor persze hogyha megtudják hogy valaki zsidó az jut az eszükbe,hogy "na lehet,hogy ennek is az apja az egyik aki telhetetlen és még mindig jön a holokauszttal..
Tudod én nem vagyok rasszista,és nem azt nézem hogy fekete vagy fehér valaki hanem hogy milyen ember az illető..De amikor a zsidók így kihasználják az egész világot,nos én is egy kalap alá veszem őket..
21:24
Tehát rasszista vagy :-) Ugyanis ez is rasszizmus.
ma 21:24
de ettől függetlenül nem akarom elhinni hogy nincs senki aki mint ember értékeljen téged..Az kizárt hogy mindenki rasszista vagy zsidóellenes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!