Miért nem merik sokan a szemembe mondani ha bajuk van velem?
félnek a konfrontációtól,ezért nem egyenesek veled.vagy egyszerűen nem akarnak megbántani.de ha sokaknak van bajuk veled akkor lehet,hogy te csinálsz valamit rosszul...
ezért lenne jó ha nyíltan megmondanák,hogy mi a bajuk,mert ugy legalább te is tudnál korrigálni(ha valóban te tehetsz róla)csakhát ha nem mondják el kitől tudd meg? szóval kicsit ördögi kör sajnos...
Szia!
Mert gyávák vagyunk sajnos mi emberek. Én is. Rengtegszer ráztam már le embereket magamról miután kiderült, hogy ez meg az nem tetszett benne és könnyebb volt mint megváltoztatni. Különbenis miért én változtassam meg, neki kell, szerintem az ő dolga.
Az természetesen más, hogy ha egy barátom/barátnőmnek mondom el mik a hibái, min érdemes változtatnia, na de egy idegennek!?? Nem szeretném sem megbántani, se veszekedni vele csak szépen csendben tovább állni.
Érdemes lenne magadba nézned és átgondolnod, hogy mi lehet veled a probléma. Esetleg nincs egy jó barátod aki tényleg ismer és szívesen segítene?:)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!