Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet hogy kirúgtak, csak nem...

Lehet hogy kirúgtak, csak nem merik a szemembe mondani?

Figyelt kérdés
Egy helyi kisvállalkozónál vagyok sofőr,minden félét kell szállítani,heti pár napot szoktak alkalmazni.Most viszont már több mint egy hete nem hívtak.Én felhívtam a főnököt,aki flegmán lepatintott,hogy majd lesz szólva,ha kellek.Én nem szúrtam el semmit,nem vesztem össze senkivel.A pénzemet sem fizették ki.Meddig várjak még?Lehet hogy nem is kellek már nekik,közben meg se munka se pénz,én meg várok a nagy semmire?
2011. okt. 27. 05:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

a sógorom igazgatóként dolgozott egy cégnél és megbecsült tagja volt a csapatnak, sok sikert elértek együtt és kiaalakul egy baráti kör is bent.

Egyik nap odaálltak elé és elvették a belépőjét... és kikisérték.

Ennyit a munkahelyekről.

2011. okt. 27. 05:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ne várj fizetésre keress másik állást
2011. okt. 27. 05:43
 3/6 anonim ***** válasza:

ha bevoltál jelentve akkor követeld a pénzedet, de ne várj rá.

szerintem nincs pénz fizetni, meg munka sem nagyon, így inkább lepattintanak.

2011. okt. 27. 06:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Hivatalosan voltál ott alkalmazva? Szerintem nem, mert "pár napot szoktak alkalmazni" jelenség ilyen esetben szokatlan.

Ha hivatalosan voltál, akkor ne hagyd a járandóságodat. Ha úgy érzed "szemétkednek", akkor keresd igazadat a Munkaügyi Felügyelőségen.

Ha nem hivatalosan voltál, akkor indulj másik munkát keresni, a pénzedre pedig rossz esetben keresztet vethetsz.

2011. okt. 27. 06:23
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem jelöld barátnak a főnöködet facebookon aztán linkelj rá és spammeld tele a üzenűfalát azzal h nem fizetett és h tetű alak.

Aztán ha akkor se fizet fogj egy baltát és verd szét a kocsiját.

2011. okt. 27. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem voltál bejelentve ne is várd, hogy megkapod a bent ragadt pénzed. És ha be is voltál jelentve akkor is lehet, hogy húzzák vonják a dolgokat és bírósághoz kell fordulnod, hogy bizonyísd, hogy te jogosan kéred a jussod
2011. okt. 27. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!